Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 16 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
szaman1991 2018-09-19, 20:45
"Nigdy tego nie zobaczę" "Żyję już prawie 20 lat" haha
Zgłoś
k................1 2018-09-19, 20:46
Zezrox987 napisał/a:

Gdyby to było 20 lat za kółkiem, ale tak to nie powinieneś się w ogóle wypowiadać. Bo gówno widziałeś.

to ze nie kierowalem 15 lat to nie znaczy ze 15 lat nie jezdzilem samochodem...
Zgłoś
wzl_1946 2018-09-19, 23:04
Wyjaśni mi ktoś, po co kretyn z 3:20 chciał pas zmienić?
Zgłoś
Mortifervs 2018-09-20, 1:17
overgod napisał/a:

Piwo za pedalarza na słupie!

Ostatnia akcja to skrzyżowanie Łabiszyńskiej w Kondratowicza na warszawskim Bródnie. Drugie najniebezpieczniejsze skrzyżowanie na tym osiedlu. Każdy ma swoje światła, nawet lewoskręt, który tu widzimy a i tak nie ma tygodnia żeby coś tam się nie wydarzyło. W poprzedniej kompilacji też matoł przejechał przez tą krzyżówkę na pełnym gazie na czerwonym.

Racja, gorsze chyba tylko skrzyżowanie Kondratowicza/Wincentego/Głębocka. 6 lat mieszkałem w tej okolicy i nie było tygodnia żeby ktoś się nie rozjebał.
Zgłoś
ner3k5 2018-09-20, 12:29
komin321 napisał/a:

to ze nie kierowalem 15 lat to nie znaczy ze 15 lat nie jezdzilem samochodem...

Nadal gówno wiesz, ba, po tym co piszesz, to nie zdziwiłbym się jakbyś prawo jazdy u ojca w portfelu co najwyżej widział. Też jestem młodym kierowcą, ledwo 2 lata mam prawko, ale nie uważam się za dobrego kierowcę, bo wiem, że te 30 tysięcy za kółkiem to jest nic. A jazda na fotelu pasażera praktyki Cię nie nauczy.
Zgłoś
Henboh 2018-09-20, 13:04
babubabu89 napisał/a:

@Pantilion jedno zasadnicze pytanie: po chuj zmieniał pas na lewy skoro prawy, którym jechał, jest wolny?

wzl_1946 napisał/a:

Wyjaśni mi ktoś, po co kretyn z 3:20 chciał pas zmienić?

Rowerzysty/motoru się tak wystraszył, że zapomniał o lusterkach:
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem