Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 48 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 16 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
k................1 2018-09-19, 10:54 1
Ten 03:10 to jakis mega pechowy a chcial tylko pas zmienic... jak mogl sie znalezc w rowie.... to byl napewno "wypadek" ? nie widzialem takich reakcji samchdu na suchej drodze(przed uderzeniem w barierki)
Zgłoś
Pantilion 2018-09-19, 11:39 3
@up przede wszystkim przy zjeżdżaniu na lewy pas trzeba upewnić się czy nikt akurat nie leci nim z dużą prędkością. Tu tego nie było pan/pani zauważył auto z lewej strony i się wystraszył. Wykonał gwałtowny skręt w prawo kiedy kierownicę miał skręconą lekko w lewo. Niestety to co działo się później to już oznaka paniki. Kolejne gwałtowne odbicie w lewo i dziękujemy za przejażdżkę. No i jeszcze pytanie w jaki stanie były opony w jego aucie
Zgłoś
LiveUndead 2018-09-19, 11:42
Podziwiam polskie ratownictwo medyczne - dwa razy byli już na miejscu
Zgłoś
babubabu89 2018-09-19, 11:51 18
@Pantilion jedno zasadnicze pytanie: po chuj zmieniał pas na lewy skoro prawy, którym jechał, jest wolny?
Zgłoś
boss. 2018-09-19, 12:05 6
Prawidłowa i godna pochwały reakcja świadków przy ostatnim wypadku.
Zgłoś
Pantilion 2018-09-19, 12:08 2
babubabu89 napisał/a:

@Pantilion jedno zasadnicze pytanie: po chuj zmieniał pas na lewy skoro prawy, którym jechał, jest wolny?

Nie wiem może mu się nie podobał, albo coś fakt jest taki, że zrobił to nieprawidłowo
Zgłoś
k................1 2018-09-19, 12:23
Gdzie tacy "kierowcy" sa ? Znajac zycie nigdy nie trafie na takich palantow... a zyje juz prawie 20 lat

niektore filmiki sa takie glupie ze az smieszne hehe
Zgłoś
Zezrox987 2018-09-19, 12:40 17
komin321 napisał/a:

Gdzie tacy "kierowcy" sa ? Znajac zycie nigdy nie trafie na takich palantow... a zyje juz prawie 20 lat

niektore filmiki sa takie glupie ze az smieszne hehe

Gdyby to było 20 lat za kółkiem, ale tak to nie powinieneś się w ogóle wypowiadać. Bo gówno widziałeś.
Zgłoś
overgod 2018-09-19, 12:44 1
Piwo za pedalarza na słupie!

Ostatnia akcja to skrzyżowanie Łabiszyńskiej w Kondratowicza na warszawskim Bródnie. Drugie najniebezpieczniejsze skrzyżowanie na tym osiedlu. Każdy ma swoje światła, nawet lewoskręt, który tu widzimy a i tak nie ma tygodnia żeby coś tam się nie wydarzyło. W poprzedniej kompilacji też matoł przejechał przez tą krzyżówkę na pełnym gazie na czerwonym.
Zgłoś
InnyName 2018-09-19, 16:29 1
Kurwa skąd ci ludzie mają prawko no ja pierdolę, ja jak słyszę dźwięk podobny nawet do karetki to wyłączam radio i jej szukam zjeżdżając delikatnie od razu do krawędzi jezdni. A ci kurwa mają ją przed sobą i jej nie widzą, no ja pierdole

overgod napisał/a:

matoł przejechał przez tą krzyżówkę na pełnym gazie na czerwonym.

No jak takich macie driverów to nie ma się co dziwić, to nie skrzyżowanie jest chujowe tylko kierowcy.

Polskie Drogi cos rzadko te filmy ostatnio lecą chamie
Zgłoś
Swirek86 2018-09-19, 17:39
Sadistic sadistic'iem, ale ostatni film przywrócił mi wiare w ludzi!
Około 10 osób się rzuciło do pomocy widząc, jak pogotowie ratunkowe się rozbiło. Szacun, oby więcej takich ludzi!
Zgłoś
pierdolnik 2018-09-19, 17:56
Debil z passerati z 4:40 mistrz, nie ma to jak na jedynce po strzale ze sprzęgła wykurwić w drugi samochód
Zgłoś
Lam3rZ 2018-09-19, 18:47 2
ostatnia akcja piwo za dobry dzwon, a przede wszystkim za reakcje ludzi, jednak duch pomocy jeszcze gdzies sie tam tli w dobie znieczulicy...
Zgłoś
Kosmodysk 2018-09-19, 19:47
boss. napisał/a:

Prawidłowa i godna pochwały reakcja świadków przy ostatnim wypadku.

Biegli z telefonem by mieć najlepszy film na sadola
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem