📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Każdy widzi to co chce zobaczyć, ja tam widzę wisiorek z pentagramem ooo taki!
Czy to ważne co tam widać ważne ze paru brudasów zdechnie po obu stronach
A ja widzę tam małą gwiazdke ninja. Zapewne ostrze przed rzutem zamaczane w trującej truciźnie.
Dzięki najnowocześniejszej technologi moich kolegów z CSI otrzymałem wyraźny obraz tego co znajduję się na obrazku, oto wyostrzony obraz:
Jutro poniedziałek, a ty zamiast odrabiać lekcje z przyrody, bawisz się w paintcie.
PS Takie dzieci jak ty, niech się nie udzielają w tematach politycznych.
Jutro poniedziałek, a ty zamiast odrabiać lekcje z przyrody, bawisz się w paintcie.
Tak się składa, że niestety jestem już po szkole. To znaczy zakończyłem edukacje, a zresztą to jest serwis humorystyczny, a nie polityczny, więc mam prawo wstawić coś co nie będzie sztywne... Pisaniem na forum świata nie zmienimy, trzeba mieć troche dystansu...
EDIT:
Co z tego, że paint? Liczy się przesłanie nie jakość wykonania. To nie jest "przeszczep" twarzy, żebym profesjonalnych programów potrzebował
P.S. Panie nathaniel.demerest przeczytałem "Pana" wypowiedzi w innych tematach i niestety stwierdzam, że "Pan" nie posiada takiej liczby lat jak zadeklarowanej w profilu. Poziom wypowiedzi jest co najwyżej na poziomie podstawówki
@ pauauek
No, czego się spodziewać po kimś, kogo hobby jest dodawanie materiałów antyżydowskich (już nie dziwi mnie sam fakt antysemityzmu - dziwi mnie, że są ludzie, którzy poświęcają aż tyle czasu na obwieszczaniu światu swej ukochanej nienawiści. Nazwę go więc: ANTYSEMITOFIL)? Musi mieć chłopak nieciekawe życie z tym żydem, który go w szkole gnoi...
@ nathaniel.demerest
Już usłyszeliśmy od ciebie, co usłyszeć mieliśmy: żyd jest winny przynajmniej połowie nieszczęść świata. Już nawet wierzyć w to zacząłem! Tylko po chuj jeszcze drążysz temat?
@ pauauek
No, czego się spodziewać po kimś, kogo hobby jest dodawanie materiałów antyżydowskich (już nie dziwi mnie sam fakt antysemityzmu - dziwi mnie, że są ludzie, którzy poświęcają aż tyle czasu na obwieszczaniu światu swej ukochanej nienawiści. Nazwę go więc: ANTYSEMITOFIL)? Musi mieć chłopak nieciekawe życie z tym żydem, który go w szkole gnoi...
@ nathaniel.demerest
Już usłyszeliśmy od ciebie, co usłyszeć mieliśmy: żyd jest winny przynajmniej połowie nieszczęść świata. Już nawet wierzyć w to zacząłem! Tylko po chuj jeszcze drążysz temat?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów