📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jest ślisko i/lub słaba widoczność? Trzeba zapierdalać 120, bo wolniej to tylko frajerzy i zawalidrogi :v
[b]$grey_warden[/b ]Akurat 80 na szerokiej drodze, w obszarze niezabudowanym to nic groźnego. Wina chujowego auta, letnich gum, albo oblodzonej drogi.
Zacznij myśleć dziadku, albo przesiądź się na rower, bo ludzi tylko na drodze wkurwiasz.
Zacznij myśleć dziadku, albo przesiądź się na rower, bo ludzi tylko na drodze wkurwiasz.
Cytat:
Akurat 80 na szerokiej drodze, w obszarze niezabudowanym to nic groźnego.
80 na szerokiej, oblodzonej drodze to już nie jest nic groźnego, baranie...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów