Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy Wy też tak macie, że skucha jakiegoś Seby w takiej furze cieszy nawet trochę i ciepło się na sercu robi? No bezczelna jestem w skrytości swego serca, ale zawsze mam wrażenie, że taki dorobił się wykorzystując zwykłych roboli jak my.
Komuniści i zawistni ludzie zasługują na pogardę. Lata ideologicznego tresowania jak psy, że wszyscy powinni być równi weszły głęboko w kulturę.
Główny problem skośnych, że nie sięgają do pedałów...
i potem takie omsknięcia za kilkadziesiąt tysi naprawy.
Zgaszę troche twego szczęścia gdy oglądasz tą cudzą szkodę.
To omsknięcie na pewno nie będzie kosztowało kilkadziesiąt tysi tylko minimum sto kilkadziesiąt chociaż najprawdopodobniej paręset tysi.
Właściciel tego nie zapłaci tylko pójdzie z ubezpieczenia AC, mając takie auto ma AC na 99,9% a jeżeli nie ma to i tak go stać bo takich samochodów nie kupuje się za ostatnie pieniądze tylko jak ma się min. parę baniek na koncie jako kolejne w domu.
Komuniści i zawistni ludzie zasługują na pogardę. Lata ideologicznego tresowania jak psy, że wszyscy powinni być równi weszły głęboko w kulturę.
Masz rację, ale prawda jest taka, że gdyby to był wspomniany matiz to byśmy tego tutaj nie oglądali. Poziomy głupoty i takie stłuczki można sobie na stopchamach pooglądać. Ale cwaniaka w drogim aucie to fajnie jest zobaczyć, tylko rzadko ktoś się do tego przyzna.
Masz rację, ale prawda jest taka, że gdyby to był wspomniany matiz to byśmy tego tutaj nie oglądali. Poziomy głupoty i takie stłuczki można sobie na stopchamach pooglądać. Ale cwaniaka w drogim aucie to fajnie jest zobaczyć, tylko rzadko ktoś się do tego przyzna.
Jakby to był Matiz to byśmy tego nie oglądali, racja. Tyle, że głównie ze względu na brak mocy i przedni napęd
Drugi poślizg raczej jest tutaj spowodowany uszkodzeniami po pierwszym poślizgu, jak np. urwany wachacz etc.
Szczególnie wahacz przez CH. Zacznij czytać książki. Na to nigdy nie jest za późno.
I jeszcze łaciński skrót. Skąd Ty się wziąłeś?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów