📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Toccata d-moll Bacha, swoja droga w graniu nie taki straszny na jaki wyglada
Fejk. Złe klawisze naciska. W pewnych momentach odległość powinna wynosić pół tonu a u niego jest ich nawet pięć. W dodatku, jak ktoś już zauważył, dźwięki na klawiaturze rosną od lewej do prawej. Tutaj jest to w pizdu wymieszane. Talent? Chyba tylko taki, że potrafi żonglować (ale i to potrafi multum ludzi).
Czy żeby te wszystkie dłuższe dźwięki połówki, ćwiartki czy ósemki wybrzmiewały to chyba trzeba je trzymać przyciśniete na keyboardzie a nie puscic i bedzie brzmiało sobie samo dalej, a przecież odbicie piłki zawsze trwa tyle samo o klawisza, ludzie błagam was...
Dr_dex Uczyniłeś mój świat wspaniałym nie widziałem pianomena od 8 dobrych lat
msnrc napisał/a:
Nierówno i zjebał niektóre dźwięki.
Jak nie masz zielonego pojęcia o czym mowa, to morda w kubeł i pakuj tornister na poniedziałek.
Łohohoho jaki pocisk, wjazd na gimba jest glamour ale wymyśl może coś lepszego bo jednak nudne to.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów