📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
a tam fejk
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Fejk jak H. W środkowej partii słychać ciągle ten sam bas, a koleś uderza w co najmniej 2 różne klawisze.
Fejkiem to była ta guma co twój ojciec 24 lata temu założył.
Co gość gra za utwór/utwory?
Nierówno i zjebał niektóre dźwięki.
Jak nie masz zielonego pojęcia o czym mowa, to morda w kubeł i pakuj tornister na poniedziałek.
Nap_Linek napisał/a:
Fejkiem to była ta guma co twój ojciec 24 lata temu założył.
Jak nie masz zielonego pojęcia o czym mowa, to morda w kubeł i pakuj tornister na poniedziałek.
Od 1:20
Fejk. Dlaczego? Spójrzcie na pierwsze 2 dźwięki, patrząc od strony kamery dźwięki na keybordzie rosną od prawej do lewej. W takim razie dlaczego grając te dwa dźwięki pierwsza piłeczka uderza w dźwięk niższy choć grany jest wyższy od drugiego?
fejk, potrafię to zagrać i wiem, w które klawisze powinien uderzać. To raczej jest po prostu jakaś płyta czuła na uderzenia, i gra po prostu kolejny zaprogramowany dźwięk po uderzeniu. Więc facet może walić cały czas w to samo miejsce, a melodia będzie szła
Co on gra? Co za tytuł?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów