Jakie by tu słowo ułożyć
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
snigger chichot
Z liter: G, G, N, R, I, E, S można ułożyć poniższe słowa:
6 literowe słowa:
ingres[8], singer[8]
5 literowe słowa:
snigg[9], rengi[7], giser[7]
4 literowe słowa:
gnie[6], egri[6], ergi[6], gier[6], grei[6], gren[6], negr[6], reng[6], ring[6], gres[6], ensi[4], sine[4], sire[4]
3 literowe słowa:
gig[7], gie[5], gen[5], gin[5], erg[5], gir[5], igr[5], irg[5], ges[5], gis[5], nie[3], rei[3], ner[3], ren[3], inr[3], eis[3], sie[3], sen[3], ser[3], sir[3]
2 literowe słowa:
en[2], in[2], ni[2], er[2], re[2], es[2], se[2], si[2]
6 literowe słowa:
ingres[8], singer[8]
5 literowe słowa:
snigg[9], rengi[7], giser[7]
4 literowe słowa:
gnie[6], egri[6], ergi[6], gier[6], grei[6], gren[6], negr[6], reng[6], ring[6], gres[6], ensi[4], sine[4], sire[4]
3 literowe słowa:
gig[7], gie[5], gen[5], gin[5], erg[5], gir[5], igr[5], irg[5], ges[5], gis[5], nie[3], rei[3], ner[3], ren[3], inr[3], eis[3], sie[3], sen[3], ser[3], sir[3]
2 literowe słowa:
en[2], in[2], ni[2], er[2], re[2], es[2], se[2], si[2]
ginger's?
odpowiedź to niggers !
Resign, oczywiście.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów