📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Pierwszy raz widzę wydry polujące na małpę. Świat przyrody wciąż zaskakuje. Podobnie jak internet.
prawo dżungli. Wydra wpierdala, małpa jest wpierdalana- człowiek ogląda.
Masz siostrę, nie pozwól skurwić się siostrze.
Chyba ci się strony popierdoliły?
..ah zapomniałem - przecież to Rosja
..ah zapomniałem - przecież to Rosja
W innym wymiarze to chyba ty jesteś.
Nie wiem czemu ale po tych wszystkich filmikach z wkurwiającymi małpami taki widok napawa mnie radością
dlatego filmik jest stanowczo za krótki.
@up
rozumiem ze jestesmy na portalu sadistic ale osobiscie wole zeby jakis tepak zginal niz jakiekolwiek zwierze...
rozumiem ze jestesmy na portalu sadistic ale osobiscie wole zeby jakis tepak zginal niz jakiekolwiek zwierze...
Zauważcie, że te "małpy" to naczelne, tak zwane "Gimbusy".
Jest tutaj ukazany świetny przykład ich zachowania w naturalnym środowisku, na co dzień niezwykle wkurwiające, jeden Gimbus doigrał się. Na to reszta tylko robi hałas i się biernie przygląda. Tacy tam, wielcy krzykacze...
Swoją drogą, zgłodniałem od tego filmu.
Jest tutaj ukazany świetny przykład ich zachowania w naturalnym środowisku, na co dzień niezwykle wkurwiające, jeden Gimbus doigrał się. Na to reszta tylko robi hałas i się biernie przygląda. Tacy tam, wielcy krzykacze...
Swoją drogą, zgłodniałem od tego filmu.
You Came to the Wrong Neighborhood Muthafuckaaaaa!!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów