Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa bez jaj, czemu żaden admin nie zareaguje i nie wypierdolić takiego użytkownika? Może zacznijmy wrzucać tutaj pranki z jewtube.
Cicho sza, bo bana dostaniesz za niestosowne zachowanie. Oglądaj te piękne, przyjemne filmiki i raduj się. Chwała adminowi ! Chwała moderatorom !
Kurwa bez jaj, czemu żaden admin nie zareaguje i nie wypierdolić takiego użytkownika? Może zacznijmy wrzucać tutaj pranki z jewtube.
Ja mam cos fajnego co uratuje temat
@Flodzie.Jak zwykle piwko ode mnie.Żona mi się popłakała ze śmiechu.Dzięki.
Nie zesraj się
bo admini zawieszają jak napiszesz zły komentarz na któregoś z ich pupilków
bo admini zawieszają jak napiszesz zły komentarz na któregoś z ich pupilków
Pierdolisz, mam konto od tygodnia i myślałem, że ta strona jest od tego żeby bez zahamowań pisać co się myśli, a tu taki chuj.
Mam się bać ?
Potwierdzam. A spróbuj napisać nazwę kraju na "U" poza jego osobistym tematem, to w ogóle zamykają komentarze i sypia się bany
Internet nieublaganie staje się coraz bardziej pizdowaty i restrykcyjny. W ogóle wszystko jest na opak i z dupy.
Mieliśmy mieć wolność słowa, a jest cenzura. Miała być ochrona danych, a jest inwigilacja i handel nimi. Miała być równość i tolerancja a jest biały rasizm i podwójne standardy. Hipokryzja i wybielanie głupoty. Szkoda strzępić ryja jak mawiał Stonoga, który miał rację, ale dla ludzi to było śmieszne bo przeklinał...
Flodzia, może łaskawie połączysz przyjemne z pożytecznym i staniesz na jakieś krajówce opierdalać chuje za 10 zł, a za wyjebanie twojej rozjebanej norki rozkoszy, z której przy kichnięciu wypada wątroba brać będziesz 30 zł? Będziesz miała na nowego ajfona, a zostawisz tę stronę w spokoju. Bardzo cię prosimy, mogę cię nawet 1 dnia pracy zawieźć gdzie trzeba.
Radek stary dajesz do myślenia. Ostatnio dk94 jadę koło taśmociągu w Strzemieszycach. I jeden osobnik na Cb pyta czy są tam jakieś kurwy. No to odpowiadam.. że są ale strasznie grube i obrzydliwe. Gość mówi ze Ok nie szkodzi. No to wracając do tematu Flodzia mogła by się 100m dalej rozbić. Dla onanistów wrzucam mapkę gdzie stoją.
Za takie chujowe filmiki powinien być ban
Nie wiem co się dzieje z.sadistic, ale mi admini wyjebali film, jak facet wypier.. orła na motorze, ale to gówno jest na głównej ...
Dzieciaki z gimbazy chyba przejęły moderowanie .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów