📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Za takie chujowe filmiki powinien być ban
Kurwa bez jaj, czemu żaden admin nie zareaguje i nie wypierdolić takiego użytkownika? Może zacznijmy wrzucać tutaj pranki z jewtube.
Mój pierwszy komentarz chociaż przeglądam sadistic od lat .
Co to kurwa jest! Flodzia wstydź się za takie materiały.
Mnie tam nawet rozbawiło, ode mnie miałbyś łapkę na kfejku
Tobiahus96 napisał/a:
Kurwa bez jaj, czemu żaden admin nie zareaguje i nie wypierdolić takiego użytkownika? Może zacznijmy wrzucać tutaj pranki z jewtube.
Twój życiowy "prank bro" jest taki że cię matka nie wyskrobała.
Serio? Na główna? Lewactwo z was wypelaza matko kochana... Nie pisałem a zaczalem. To nie sa piwka to zółć bydlęca
dennissliwa napisał/a:
Za takie chujowe filmiki powinien być ban
Tobiahus96 napisał/a:
dzonydzej napisał/a:
Mój pierwszy komentarz chociaż przeglądam sadistic od lat .
Wyciągnąć poproszę.
@Flodzie.Jak zwykle piwko ode mnie.Żona mi się popłakała ze śmiechu.Dzięki.
vaniewski napisał/a:
Serio? Na główna? Lewactwo z was wypelaza matko kochana... Nie pisałem a zaczalem. To nie sa piwka to zółć bydlęca
A co to ma wspólnego z poglądami politycznymi?
Flodzia, może łaskawie połączysz przyjemne z pożytecznym i staniesz na jakieś krajówce opierdalać chuje za 10 zł, a za wyjebanie twojej rozjebanej norki rozkoszy, z której przy kichnięciu wypada wątroba brać będziesz 30 zł? Będziesz miała na nowego ajfona, a zostawisz tę stronę w spokoju. Bardzo cię prosimy, mogę cię nawet 1 dnia pracy zawieźć gdzie trzeba.
@Flodzie.Jak zwykle piwko ode mnie.Żona mi się popłakała ze śmiechu.Dzięki.
A twoją żoną jest pewnie ten typ, co się wali łapą po bebechu.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów