📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ile by to trzeba było wpierdolić magazynków, żeby padła świnia.
Naprawdę to smutne co obecnie dzieje się z białą ameryką. Szkoda patrzeć jak się dają oprawiać.
Eknen napisał/a:
u mnie kiedyś tak na poczcie było
u mnie to się pobili o 100 przepisów na ciasta siostry Łucji...
Małpy zachowuja sie ajk w pierdlu... Zaczyna jebana malpa i inne leca pomagac... Wychodzi na to, że trzeba do nich strzelac jak sie lac nie umie
Żaden czarny tego nie przeczyta więc zluzujcie majty bo wychodzicie na idiotów.
mar173 napisał/a:
Żaden czarny tego nie przeczyta więc zluzujcie majty bo wychodzicie na idiotów.
Piwo dla pana!
Najgorsze jest to ze na tym chacie ludzie byli w szoku ze zajebał tej czarnej. No tak bo to nie ona zaczela atakiem xd szkoda ze potem gruby dostal wpierdol od asfalta
Ja mam lepszy pomysł. Niech będą miejsca tylko dla czarnych, gdzie będą mogli się izolować w swojej społeczności.
superfunfel napisał/a:
Ja mam lepszy pomysł. Niech będą miejsca tylko dla czarnych, gdzie będą mogli się izolować w swojej społeczności.
Najlepiej to niech ten ich słynny meksykański mur wybudują sobie dookoła całych stanów tak, że kiedy dindu naffiny pozabijają resztę populacji to potem spokojnie zdechną z głodu bez możliwości ucieczki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów