nie opłaciło się
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Otworzyć szybę i wychylając się bym go wyśmiał a potem odsprzedał kartę SD temu niewinnemu.
Co za kutasiarz w kołnierzu. Centralny strzał w kierowce, a ta pizda zamiast lecieć sprawdzić czy typ dycha to się za słuchawke łapie. Napierdalać łyżką do opon ile wlezie i tyle w temacie.
sam jak widze jak takie fleje wyjeżdzają z skrzyżowań to mam ochote wysiąśc i pierdolnąć łopatą . Jedzie auto 100 metrów dalej to stoi czeka taka kaleka zanim auto przejedzie . Na tych debilnych kursach na prawko powini szczególnie zwracać uwage na płyność jazdy
@ biceps fakt, ale nic z tym nie zrobisz. Masz właśnie 2 wyjścia, czekać albo złamać przepisy
I co pizdy? Pewnie wy zmuszacie innych do zwalniania.
płynnie to znaczy tak dobierać prędkość przed skrzyżowaniem, żeby przejechać bez zatrzymywania, a nie żeby się pod samochód wpierdalać, bo jakiś kutas za Tobą sie niecierpliwi.
Ja nie wiem jak tam jest rozwiązana sygnalizacja, bo zauważcie, że pojawia się zielona strzałka, jakby pozwalająca skręcić w lewo. Z tego wynikałoby, że ten uderzony w bok wjechał na czerwonym.
@up ......................
Zielona strzałka jest po to, żeby nie stać całego dnia na czerownym, tylko kiedy nadarzy się okazja przejechać przez skrzyżowanie. Tutaj gościu wymusił ewidentnie.
Zielona strzałka jest po to, żeby nie stać całego dnia na czerownym, tylko kiedy nadarzy się okazja przejechać przez skrzyżowanie. Tutaj gościu wymusił ewidentnie.
@up..
a moim zdaniem pekka satan ma rację bo jak by nie patrzeć prawy pas z przeciwka stoi nawet jeżeli by był skrętny tylko w prawo to i tak by mieli zielone w tym samym czasie co jadący prosto więc też uważam że wina jest tego co dostał strzała w bok po prostu przeleciał na czerwonym ;s
a moim zdaniem pekka satan ma rację bo jak by nie patrzeć prawy pas z przeciwka stoi nawet jeżeli by był skrętny tylko w prawo to i tak by mieli zielone w tym samym czasie co jadący prosto więc też uważam że wina jest tego co dostał strzała w bok po prostu przeleciał na czerwonym ;s
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów