Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Niecierpliwy w BMW
pikabu • 2025-02-23, 20:56
00:00
-00:15
Download

Dziś w Mińsku 57-letni kierowca BMW nie skupił się na prowadzeniu pojazdu i puścił pedał hamulca. Samochód lekko się poruszył, mężczyzna próbował naprawić sytuację, ale, jak później zeznał funkcjonariuszom, pomylił pedały i zamiast zahamować, wcisnął gaz, wyskakując na przejście dla pieszych na czerwonym świetle. W rezultacie pieszy i pięciomiesięczne dziecko zostali przewiezieni do szpitala na badania; nie wiadomo jeszcze, jak poważne odnieśli obrażenia.
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JoSeed 2025-02-23, 21:03 8
Z reguły wtedy za kierownicą jest baba... Ciekawy ewenement
Zgłoś
Siriuz 2025-02-23, 21:11 1
JoSeed napisał/a:

Rurkowiec
Zgłoś
Geraldinio 2025-02-23, 21:40 2
Najbardziej rozbawiło mnie te tłumaczenie z dzikiego na ludzki: "samochód lekko się poruszył"

podpis użytkownika

Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Zgłoś
Cezzar 2025-02-23, 22:10 5
kolejny debil w bmw.... Jak każdej...
Zgłoś
Nome 2025-02-23, 23:29 3
JoSeed napisał/a:

to na pewno była baba, przecież niemożliwe, żeby inteligentny, ogarnięty, mężczyzna! był tak beznadziejnie durny?... prawda, że niemożliwe... wystarczy poczytać komcie na sadolku, jak ktoś nie wierzy
Zgłoś
kuba1986 2025-02-23, 23:53 3
Na bank to była baba, tylko przebrana za faceta
Zgłoś
pSTANLEY 2025-02-24, 2:56
Mnie to jakoś bardzo nie dziwi. Żona mi wiecznie wyłącza one pedal driving I wtedy samochód zachowuje się jak automat więc po puszczeniu hamulca rusza. Jak się człowiek przyzwyczai że powinien stać dopóki nie naciśniemy gazu to można przypadkiem lekko ruszyć, jednak to wciśnięcie gazu zamiast hamulca to już przesada, jeśli gościu tak panikuje to nie powinien wsiadać za kierownicę.
Zgłoś
35i 2025-02-24, 4:08 2
pSTANLEY napisał/a:

Mnie to jakoś bardzo nie dziwi. Żona mi wiecznie wyłącza one pedal driving I wtedy samochód zachowuje się jak automat więc po puszczeniu hamulca rusza. Jak się człowiek przyzwyczai że powinien stać dopóki nie naciśniemy gazu to można przypadkiem lekko ruszyć, jednak to wciśnięcie gazu zamiast hamulca to już przesada, jeśli gościu tak panikuje to nie powinien wsiadać za kierownicę.

Może mu właśnie pani k🤬a lagę op🤬lała?
Zgłoś
ballrog1 2025-02-24, 9:03 1
35i napisał/a:

Może mu właśnie pani k🤬a lagę op🤬lała?

Zastanawiające czemu Ty zawsze wracasz do ustawienia ONE PEDAŁ DRIVING?
Zgłoś
CrystalFairy 2025-02-24, 21:20 1
ballrog1 napisał/a:

Zastanawiające czemu Ty zawsze wracasz do ustawienia ONE PEDAŁ DRIVING?

Bo nie jeździ z Tobą 😁
Zgłoś
ballrog1 2025-02-25, 8:33
Mówili we wsi, że jakaś CrystalFairy z pindolem mnie wygryzła. Na pewno się ucieszy kiedy zobaczy jak go bronisz i dostaniesz swój witamin shot woieczorem.
Zgłoś
ChwałaOsranejKacapii 2025-02-25, 14:29
bardzo dobrze oby ich c🤬j strzelił j🤬a kacapia
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem