📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
kurwa, aż dziwne, że auto do jazdy w praktycznie sterylnych warunkach puścili na takie piochy. szkoda, że opony slicki.
nie ma to jak nie mieć żadnych aspiracji, to że ktoś równa w górę to trzeba go od razu zrównać w dół... a co do filmu to i tak mają lepsze żwirówki niż u nas drogi krajowe
nie ma to jak nie mieć żadnych aspiracji, to że ktoś równa w górę to trzeba go od razu zrównać w dół... a co do filmu to i tak mają lepsze żwirówki niż u nas drogi krajowe
ciekawostka : Kierowca prowadzący bolid Red Bull Racing to David Coulthard, a tor po którym jeździ to nieskończony jeszcze tor w Austin - Circuit of the Americas, gdzie ma mieć miejsce wielki powrót F1 do hameryki
Pewnie silnik z 3 razy wymieniali podczas kręcenia filmu
[ Komentarz dodany przez: angel: 2012-08-27, 20:12 ]
v4.sadistic.pl/flv/20120212/1329052583_2bf_117.flv
[ Komentarz dodany przez: angel: 2012-08-27, 20:12 ]
v4.sadistic.pl/flv/20120212/1329052583_2bf_117.flv
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów