Znalazłem dość nietypową i ciekawą reklamę dostawcy jabłek. Może mało sadystyczne, ale i tak koleś rozj🤬 system.
Mój pierwszy temat. Jak c🤬jowe to c🤬jowe
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
e................s
2016-02-05, 21:21
dzięki , za pomysł , idę do garażu i przerabiam swój
N................e
2016-02-06, 10:38
o j🤬iutki!
Kupiłem czarny ciągnik pojemność 2400!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niemieckie, ale jednak dobre. Wszystkie reklamy powinny mieć w sobie takie coś, wtedy by się je nawet oglądało, a nie: wzdęcia czy hemoroidy więc weź "Niep🤬l" bo Goździkowa poleca...
@damianbielesz to nie ten sam, aczkolwiek za każdym razem kiedy widzę tego pojeba jestem w szoku
Po pierwsze, to nie jest reklama dostawcy jabłek, tylko wielkiej firmy handlowej, posiadającej m.in. sieć hipermarketów. Chwalą się krótkimi drogami dostawy i sprzedażą produktów z danego regionu. Podobnie jak Biedronka, w której kupujesz czosnek z Chin i jabłka z Turcji.
Po drugie, tematy z opisem "Może mało sadystyczne, ale [...]" powinny być automatycznie usuwane. Jak coś nie jest sadystyczne, to na c🤬j to wstawiać na Sadola?
temat nie na ten portal, reklama stara jak swiat. owszem, fajna ale raczej na JM sie nadaje nie tu.
@up-y reklama reklamą.Temat znalazł się na głównej?Znalazł.Tzn. Na sadola się nadaje
Dostało się na główną, możesz śmiało wrzucać na kwejka.
Też zdaje mi się że widziałęm ten krążownik. Zdaje się że ostatnim razem siał terror (dosłownie) na youtube.
Rezonator napisał/a:
Mój pierwszy temat.
Ten portal, to twój pamiętniczek?
@up coś w ten deseń
Jacek75 napisał/a:
@up-y reklama reklamą.Temat znalazł się na głównej?Znalazł.Tzn. Na sadola się nadaje
prawdopodobnie tylko z racji ze to jego pierwszy temat