18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
niecodzienna sytuacja
j4cek • 2015-07-31, 0:36
Witam, chciałbym się podzielić sytuacją, która miała miejsce jakiś czas temu.

Otóż pewnego ciepłego dnia poszedłem się najebać z kumplami. Miałem wtedy niecałe 18 lat. Do osiemnastki brakowało mi 2 miesiące, więc nie byłem jeszcze pełnoletni.

Wróciłem pijany na chatę, otworzyłem szeroko okno bo w moim pokoju było dość gorąco, rozebrałem się i zasnąłem.
Rano wstaję, drapię się po jajach i czuje ze coś jest nie tak.
Na worze miałem coś kurwa serio dziwnego.

Schodzę na dół, mówie mamie że muszę jechać do szpitala.
Oczywiście nie chciała ze mną pojechać dopóki nie powiem jej o co chodzi. No to jej mówię, że coś mam nie teges na jajach i wole jechać z tym do lekarza. Na to przyszedł mój ojciec. Powiedział że to może nic takiego, ale byłem tak zdenerwowany, ze pokazałem mu to coś. Jak to zobaczył kazał mi jak najszybciej udać się do szpitala.

Po dwóch godzinach czekania na przyjęcie na izbie przyjęć wchodzę do lekarza. Mówię mu o co chodzi. On patrzy na mnie i się pyta czy aby na pewno nie powinienem iść na izbę dla dorosłych, ale jak już wspominałem nie miałem 18 lat, a co za tym idzie moja mama musiała wejść ze mną.

Kładę się, ściągam gacie, lekarz spogląda i pierwsze pytanie: "Czy można wykluczyć jedną najbardziej możliwą przyczynę"
Odpowiedziałem, że wolałbym nic nie wykluczać tak od razu. Dopiero wtedy pozwolili mojej mamie opuścić gabinet. Powiedzieli mi, że prawdopodobnie mam kiłę, ale jeszcze zawołają kogoś bardziej doświadczonego. Przyszedł jakiś kolejny doktor, patrzy i mówi to co oni, że kiła.

W tym momencie miałem przed oczami wizje kilku lat leczenia kiły, wyklęcie ze społeczeństwa i w ogóle szereg wydarzeń związanych z tą kiłą.
Dostałem skierowanie do urologa. Musiałem czekać kolejne dwie-trzy godziny. W tym czasie moja mama zdążyła zbluzgać mnie od kurwiarzy, powiedzieć ze już nigdzie z domu nie wyjdę itd.
To były bardzo ciężkie godziny mojego życia, na prawdę nie życzę tego nikomu.

W końcu wchodzę do urologa, ściągam gacie a ten po sekundzie mówi: "coś pana ugryzło, niech pan się maścią borną posmaruje to zejdzie"

Kurwa mać, co?

Wracam do domu wysmarowany już tą maścią, wchodzę do pokoju, patrze na łózko, a tam na wysokości jajec leży zabity, wielki jak skurwysyn pająk.

Zgłoś
K................n 2015-07-31, 0:46 7
No.. to fajnie
Zgłoś
f................7 2015-07-31, 0:48 7
Ale to lekarz tego pająka zabił czy jak?

Zgłoś
barteksc 2015-07-31, 0:57 63
Musiał być naprawdę wielki skoro zaraził Cię kiłą.

A tak serio to niezłe schizy musiałeś mieć przez te kilka godzin, nie chciałbym być na Twoim miejscu.
Zgłoś
asco 2015-07-31, 1:42 132
Głupek miał nadzieję, że w końcu zaruchał
Zgłoś
jedreo 2015-07-31, 6:35 4
Mogłeś się zorientować po tym że sikasz pajęczyną :-p
Zgłoś
NeverLie2Me 2015-07-31, 7:32 41
To teraz matkę w rewanżu od kurew

Znasz Starego Mordziatego, też ma melinę, tylko droższą...
Zgłoś
Don_Luca 2015-07-31, 7:45 2
Zajebista historia. Zadzwoń do trudnych spraw- może taki odcinek zrobią :]
Zgłoś
C................l 2015-07-31, 9:29
Spiderman: Revisited
Zgłoś
Krak 2015-07-31, 9:56
Kiła od walenia konia?
Zgłoś
bosslolkowy 2015-07-31, 10:23
Kiedyś po długim dniu na rybach pod prysznicem zauważałem, że ciągle mnie coś tam swędzi, ale było w takim miejscu, że nie dało się tego zobaczyć samemu... wydłubałem kleszcza.
Zgłoś
1................y 2015-07-31, 10:59 3
Wpisujesz w internecie "ból brzucha": rak, nowotwór złośliwy. Wpisujesz "wysypka na penisie": kiła, rzeżączka, wirus HPV...
Taki mamy klimat.
Zgłoś
skrtrk 2015-07-31, 13:17
Kiedyś na obozie kumplowi kleszcz wgryzł się w jaja
Zgłoś
białywęgorz 2015-07-31, 14:07
Gdzie ty mieszkasz że cię pają ujebał
Zgłoś
kylomen 2015-07-31, 15:00 4
Teraz każdy Twoj syn będzie Spidermanem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów