Samolot z barwach Hobbita należący do nowozelandzkich linii lotniczych to Boeing 777 -319ER (swoją drogą ciekawe jakie grafiki LOT mógłby strzelić na swoim drimlajnerze?)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tagi: tupolew
To są okolicznościowe barwy samolotów na jakieś imprezy, targi, wydarzenia, okazje.A od dreamlinera się odjeb! Troche się napracowałem, ale temat i tak ląduje do sucharów.
To są okolicznościowe barwy samolotów na jakieś imprezy, targi, wydarzenia, okazje.A od dreamlinera się odjeb! Troche się napracowałem, ale temat i tak ląduje do sucharów.
Jakąś brzozą byśmy oblepili naszą flotę, albo we wzory chemiczne, trotylu i te sprawy, zamaskować we mgłę. To tylko propozycje.
na naszym może być "Janko muzykant" albo "Nasza szkapa" ewentualnie "o dwóch takich co ukradli księżyc"
NATO Tiger Meet – coroczny zlot samolotów wojskowych państw NATO lub państw uczestniczących w programie Partnerstwo dla Pokoju, którego celem są wspólne ćwiczenia służące wzajemnej wymianie doświadczeń i doskonalenie współpracy podczas wykonywaniu wspólnych zadań. W ćwiczeniach mogą uczestniczyć samoloty tych jednostek, które w swoim godle posiadają symbol tygrysa lub pumy.
Malowania na tą okazję robią wrażenie
Malowania na tą okazję robią wrażenie
LOT to by pewnie reklame biedronki jebnął
Patrząc na to co sie dzieje, zaraz samoloty będą miały reklamy: tampaxów, aspiryny i stoperanu.
przecież dreamliner stoi w hangarze i nawet nie lata to po co go malować...
Cieszczecie sie że na steteczniku pionowym w malowaniu LOT jest jesze miejsce na flage, może mała rzecz dla niektórych nie istotna ale mnie to cieszy
mloodzian napisał/a:
przecież dreamliner stoi w hangarze i nawet nie lata to po co go malować...
Ta? Co Ty powiesz? Siedzisz w temacie, że tak mówisz, czy szukasz zaczepki i piw? Dla Twojej wiadomości 787 w lotach szkolnych odwiedził już EPKK, EPWR, EPGD i EPBY i leci na EPKT. Co te skróty oznaczają to sobie w książkach poszukaj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów