Pewnie zakład o piwko był
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Skok może niecodzienny... ale film kręcony na telewizory, których nie ma w sprzedaży. No cóż, trzeba chyba wypełnić niszę na rynku...
Ku chwale Ameryki!
Ja sobie zdaję sprawę, że wiele wynalazków powstało własnie z ciekawości wypróbowania jakiegoś niecodziennego pomysłu. Były one jednak poparte jakimiś przemyśleniami. Co sobie myślą tacy idioci, to nie mogę sobie wyobrazić. Na co on liczył, że wstanie, otrzepie się i poczuje tylko lekkie ciepło ? Kurwa czekam na debila który skoczy w jakiś krater albo bedzie chcial się wykąpać w gejzerze.
Do szczęścia przydalyby się jeszcze fotki dwa dni po !
Do szczęścia przydalyby się jeszcze fotki dwa dni po !
Tryb myślenia: off
Tryb wirtualnej nieśmiertelności: on
Tryb wirtualnej nieśmiertelności: on
This is Dżony Nokswajl, and welcome to jackass. Hamerykański billabą będzie miał fajny tatuaż na dupie do końca życia Temperatura we wnętrzu ogniska a z takim miał kontakt tarzając się w nim spokojnie powoduje poparzenia II stopnia Pyszny sadolek, leci piwo.
nawciskali mu kitu że oryginalne ciuchy się nie palą
albo kłamali albo ciuchy z bazaru od chinola
albo kłamali albo ciuchy z bazaru od chinola
pizda zawsze bedzie pzda i tyle w temacie.....
benzyny do dupy zapomniał nalać ,nie dojdzie do domu
*sypki drift po blacie*
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów