Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hah! jebani hipokryci! A teraz odejmij motyw handlowy i dodaj religijny. Baranki boże, a nie czekaj, baranek to Jezus a wy jego łowce tak? Zaraz hipokryci wyskoczą, że w religii to normalne, podążać według reguł- to ja powiem tylko, że wierzycie w żyda, o którym dowiedzieliście się w średniowieczu z ust przyszłych Niemców, których tak dziś nie lubicie. Co się stało z tym narodem to ja kurwa nie rozumiem, taka kurwa roszczeniowa banda hipokrytów wyjebała w ciągu ostatnich kilku lat. Niech w końcu uchwalą ustawę o powszechnym dostępie do broni, niech naród się uzbroi, niech zaczną się igrzyska i noc oczyszczenia
Następny, kurwa, wnuk milicjanta czy innego SB'ckiego ścierwa
Od prawie 2 lat mam wrażenie, że twórcy tych "obostrzeń" mają z tego wszystkiego pompę. Robią między sobą zakłady o to kto wymyśli coś głupszego i przekona do tego ludzi, a potem śmieją się do rozpuku widząc roztrzęsionych emerytów jeżdżących po pustej wiejskiej drodze rowerem w masce (o ile tak można nazwać noszoną przez rok brudną szmatę), ludzi w przyłbicach w jednym samochodzie, albo kolejki po szczepionkę którą można już chyba śmiało nazwać "placebo" bo w zasadzie nie wiadomo przed czym chroni i jaka jest jej skuteczność skoro w przeciągu roku mówi się już o 4 dawce, a ludzie jak chorowali tak "chorują" - co ciekawe niektórzy nawet czasem umierają pomimo zaszczepienia liczbą x-dawek
Gdyby zniesiono jakiekolwiek testy to nagle by się okazało, że nie ma żadnej epidemii.
Albo by sie okazalo ze jestes debilem, kolejny ktory mysli ze odkryl prawde i swiatowy spisek.
Oświeceńcy wiadomo że większość z Was nie zachoruje objawowo, nie macie jeszcze 70 lat cymbały tylko około 16 a jasny jest przekaz, że najstarsi są najbardziej narażeni. To, że nie dojebie Was ciężki przebieg nie znaczy, że szczepionki nic nie dają i że wirus nie istnieje. Waszą gównowiedzą nakręcacie tylko siebie wzajemnie i dlatego wydaje się wam, że ta teoria spiskowa jest taka prawdziwa. Rodzice Was szczepili na Odrę, zoltaczke jak na chleb mowiliście pep, i jakoś nie ma to wpływu czy ktoś jest głupszy czy mądrzejszy, czy ktoś dłużej żyje czy krócej. W ten sposób człowiek wygrał z tymi chorobami. Mógłbym jeszcze dużo napisać z perspektywy myślącego człowieka ale już i tak za dużo czasu poświęciłem na pisane tego posta dla debili. Nie zachorujecie więc nie mam racji.
Co w takim razie powiesz na nakaz szczepienia przez ozdrowieńców? (np. Izrael). Ozdrowieńcy to jedyna grupa ludzi z której krwi jest możliwa szansa na wytworzenie leku.
Oświeceńcy wiadomo że większość z Was nie zachoruje objawowo, nie macie jeszcze 70 lat cymbały tylko około 16 a jasny jest przekaz, że najstarsi są najbardziej narażeni. To, że nie dojebie Was ciężki przebieg nie znaczy, że szczepionki nic nie dają i że wirus nie istnieje. Waszą gównowiedzą nakręcacie tylko siebie wzajemnie i dlatego wydaje się wam, że ta teoria spiskowa jest taka prawdziwa. Rodzice Was szczepili na Odrę, zoltaczke jak na chleb mowiliście pep, i jakoś nie ma to wpływu czy ktoś jest głupszy czy mądrzejszy, czy ktoś dłużej żyje czy krócej. W ten sposób człowiek wygrał z tymi chorobami. Mógłbym jeszcze dużo napisać z perspektywy myślącego człowieka ale już i tak za dużo czasu poświęciłem na pisane tego posta dla debili. Nie zachorujecie więc nie mam racji.
to napisz jeszcze ile tamte szczepionki były testowane, a ile ta jest. No i dlaczego jest traktowana jako eksperyment medyczny i w razie komplikacji to nikt nie będzie odpowiedzialny poza tobą.
youtube.com/watch?v=fS8Dk6k-Sas
Jest jeszcze zajebiście miarodajny eksperyment eksperta od ''areozolu''sutkowskiego youtube.com/watch?v=ndF3PfOoBvM
O kurde nie spodziewałem się tutaj kogoś kto ma jakąkolwiek wiedzę na temat szczepionek, i kto prawdopodobnie stara się czegoś dowiedzieć ze źródeł naukowych a nie z filmików z youtube na których rzekomo pielęgniarka coś tam tłumaczy albo tych z żółtymi napisami lub powołujących się na statystyki, nie mając jednocześnie pojęcia o statystyce. Na tym portalu należą ci się gratulacje za postawę bo tu jest chyba spęd tego przygłupie go bydła. Masz piwo i trzymaj tak dalej. Spiski to bzdury.
A tak poza tematem to znalazłem spisek, że ptaki nie istnieją, że są to drony
Albo by sie okazalo ze jestes debilem, kolejny ktory mysli ze odkryl prawde i swiatowy spisek.
Mi jeden oświecony powiedział że skoro uważam to za bzdury to tylko czekać aż trafię do obozu koncentracyjnego. Tak że kolego uważaj i radzę ci tą oświeconą prawdę przyjąć do wiadomości a nie w jakieś nauki się bawić. Dobrze ci radzę bo pójdziesz w kolejce do gazu
Dzieciaczka to ja mam w twoim wieku, a to ,że nie zrozumiałeś przekazu utwierdza mnie tylko w przekonaniu ,że jesteś milenialsem. Nawet nie będę ci tłumaczył ,że nie chodzi o jebaną galerię bo za tępy jesteś, żeby zaobserwować pewne spokrewnione procesy społeczne.
Pozdrów swoja matulkę
ale to co się dzieje z covidem nie na darmo nazywa się OBOSTRZENIE, ma to na celu zatrucie życia Tobie i innym religia jest zupełnym przeciwieństwem rządu, te zasady służą każdemu i dzięki nim żyje się lepiej do nauki matole
Tyś jest za to kurwa mądry. Choć ślepy i głuchy na pewno, a i z dodawaniem do 10 też raczej pewnie słabo...
Szczepienie przeciw odrze należy do szczepień obowiązkowych (bezpłatnych) podawanych w Polsce w 13-15 mies. życia oraz 6 roku życia. Skuteczność szczepienia po podaniu 2 dawek szczepionki wynosi 98-99%, utrzymuje się do końca życia. Szczepionka typu MMR jest szczepionką bezpieczną. Skutecznosc do konca zycia wiec prosze nie porownywac tych preparatow do szczepionek
religia jest zupełnym przeciwieństwem rządu, te zasady służą każdemu i dzięki nim żyje się lepiej
Nie, religia (każda) służy ogłupianiu baranów dla jakiś tam korzyści tych, którzy ją wymyślili. A teraz możesz zapierdalać dać na tacę.
W tym roku przez to gówno kilku znajomych pochowało swoich dziadków czy rodziców...
Chuj mnie obchodzą twoi znajomi? Przykład anegdotyczny jest chuja wart, ja znam tylko dwa przypadki covida - jeden to stary niezaszczepiony dziad co go rodzina nie chciała do szpitala wieźć, drugi to niezaszczepiona pielęgniarka/położna w szpitalu covidowym. Jak mam im pomóc? Nie wiem.
Żeby nie było - jestem zaszczepiony, bo nie jestem idiotą, ale nie dam sobie wmówić że bez maski czy w ogóle wychodząc z domu jestem sprawcą czyjejś śmierci - kurwa w ten sposób dojdziemy do wniosku że powinniśmy starszych ludzi w foliowych workach zamknąć, ponieważ szansa na to że kogoś zabijemy swoim "katarem" odwiedzając go po prostu jest całkiem spora...
Nie łazić do galerii z zagranicznymi sklepami. Nie kupować w firmach promujących pandemię i obostrzenia. Nie oglądać mediów wspierających faszyzm i łamanie prawa. BOJKOT, proste ? Proste.
Proste - Po chleb, jajka i mleko chodzić do lokalnego sklepu. Po jabłka i marchewkę do surówki do lokalnego warzywniaka. Nie dość, że szybciej, to i bezpieczniej, a przy okazji wspierasz lokalnego przedsiębiorcę.
BTW, nie lubię tych całych "galerii" - ludzie tam łażą jak jakieś zombie i oglądają te manekiny na witrynach i uważają to za świetną rozrywkę ...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów