📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Za mało dostał, ale kierunek słuszny, trzeba uczyć szacunku dla starszych.
mam nadzieje ze dostawał jeszcze przez wiele godzin
Widać że biały ma kiepskie doświadczenie w linczu na szczęście jego brudny kolega wie jak bliźniego napierdalać bez mrugnięcia okiem
Hm myślałem, że mają gwoździe w desce, że tak szybko się popłakał, ale widać, że wcześniej go dłużej lalii
Głupie to, mogli odjebac skurwiela
Głupie to, mogli odjebac skurwiela
@januszk_k
Każdy głupi i najgorsza menda może się zestarzeć przy odrobinie farta. Na szacunek trzeba zasłużyć czymś więcej niż wiekiem.
Każdy głupi i najgorsza menda może się zestarzeć przy odrobinie farta. Na szacunek trzeba zasłużyć czymś więcej niż wiekiem.
Momonti napisał/a:
@januszk_k
Ty też się kiedyś zestarzejesz.
Zawsze sceptycznie podchodzę do wyjaśnień za co wpierdol na filmiku. Nigdy do końca nie wiadomo, czy to prawda. Jeżeli tak, to wpierdol słuszny.
Po części się zgadzam, ale znęcania się to nie tłumaczy. Jeżeli uważasz, że Twoi rodzice (tylko rozważając przykładowo) na szacunek nie zasługują to nie utrzymujesz z nimi kontaktu po prostu, zamiast się znęcać.
Momonti napisał/a:
@januszk_k
Po części się zgadzam, ale znęcania się to nie tłumaczy. Jeżeli uważasz, że Twoi rodzice (tylko rozważając przykładowo) na szacunek nie zasługują to nie utrzymujesz z nimi kontaktu po prostu, zamiast się znęcać.
Janusz_k napisał/a:
Ty też się kiedyś zestarzejesz.
No i jeśli nie zasłuży na szacunek to będziemy mieli materiał na harda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów