A brakło kilku centymetrów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nieźle, mają chłopaki jaja ze stali, dosłownie i w przenośni
Po prostu szacun...sam śmigam...i raczej bym się nie odważył...za drugim razem pewnie doleciał
P.S. mare30ks idź pan w chuj...Ty pewnie się trzęsiesz na samą myśl żeby wyskoczyć z przed PC do kibla...
P.S. mare30ks idź pan w chuj...Ty pewnie się trzęsiesz na samą myśl żeby wyskoczyć z przed PC do kibla...
ta, juz sie trzese bo musze zrzucic ladunek
co innego ryzykowna zabawa co innego celowe rozpierdalanie sie. mam odrobine zdrowego rozsadku i staram sie uprawiac sporty ktore nie wiaza sie z prawie pewnym rozjebaniem sie co dnia
co innego ryzykowna zabawa co innego celowe rozpierdalanie sie. mam odrobine zdrowego rozsadku i staram sie uprawiac sporty ktore nie wiaza sie z prawie pewnym rozjebaniem sie co dnia
Miał kask i ochraniacze więc można go zdyskwalifikować z miana debila.
No i torba ubita ;/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów