📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:58

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CrazyEdek napisał/a:
Niedoszła żona bruce lee
Niedoszła, bo biegła.
UkrytaPodNickiem napisał/a:
Naj🤬e laski są takie żałosne...
są cudowne, uderzenie w łeb i już rozkładają nogi. Jak w czasach kamienia łupanego, facet walił pałą w łeb i zaciągał do jaskini.
Każdy bedzie p🤬lił że naj🤬y szlauf ect. A fakt jest taki ze ze sztywnym kołkiem do końca zycia nie bedziesz gadać i smiac sie do rozpuku chociaż cieply obiad biedziesz miec codziennie na stole.A z taką tancereczką...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie