📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeszcze by kabel od internetu urwał!
Pytanie po co go ratował, to juz nawet nie mamy prawa robic z wlasnym zyciem, co nam sie podoba?
@furandi
Uratował go, by mogli później skazać go na karę śmierci za próbę samobójstwa.
Uratował go, by mogli później skazać go na karę śmierci za próbę samobójstwa.
Uratowali bo, bo by tak wisiał przez tydzień zanim by umarł z głodu. Pętla, która się nie zaciska ułożona bokiem bardziej obciążyła czaszkę niż kręgosłup.
Znam kilku takich, którzy się wieszali nieskutecznie a znałem też kilku, którzy to zrobili skutecznie. Kwesta chęci a nie wprawy
baba, bo każda baba robi to na pokaz
Pierwsze koty za płoty. Następnym razem będzie lepiej.
Co za jebany nieudacznik, nawet skończyć ze sobą nie umie.
Loaloa napisał/a:
@up Instynkt przetrwania mu się włączył...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów