Szkoda, że nie wszyscy mężczyźni tak nie robią...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
azbalinska napisał/a:
nie wszystkich stać na niedźwiedzia.
Pedały golą klaty...
azbalinska napisał/a:
Przeciez ona wyraza zal, ze nia kazdy facet nie goli klaty, wolalaby, zeby nie golil zaden. Skad wiec te komentarze o lysych klatach?
azbalinska napisał/a:
Szkoda że nie wszystkie laski nie mają kutasów. Albo może nawet i nie.
Jeśli kłaki masz na klacie, panna szybko ściąga gacie,
Elegancko ssie kutasa, gdy masz buty adidasa,
No i strasznie pęka z dumy, gdy ją pukasz w dresach pumy.
Elegancko ssie kutasa, gdy masz buty adidasa,
No i strasznie pęka z dumy, gdy ją pukasz w dresach pumy.
@up bardzo poetyckie , a co do filmu to jestem zdania ze tylko pedaly gola klate, nogi pachy i inne .
Prawdziwy facet ma odciski na rękach a nie rurki na dupie!
19danio90 napisał/a:
@up bardzo poetyckie , a co do filmu to jestem zdania ze tylko pedaly gola klate, nogi pachy i inne .
Co jest kurwa pedalskie? Higiena osobista jest pedalska? Krocze oraz pachy golę w wiosnę i lato obowiązkowo, może nie zauważyłeś, ale włosy doskonale chłoną pot i smród. Muszę to robić tym bardziej, że bardzo dużo chodzę, czasami po 20km dziennie i krok mam jak po saunie, więc jestem pedałem? W takim razie ty jesteś dla mnie brudasem, a jeśli masz jakąś kobietę to szczerze współczuję śmierdzącego kolesia. Zębów pewnie też nie myjesz bo to pedalskie.
Golenie nóg i klaty to jednak trzeba się zgodzić, że to pedalskie, wytłumaczenie jest tylko gdy się jest kulturystą i owłosienie jest niepożądane lub wykonuje się pracę typu jazda na deskorolce bez koszulki, wtedy depilacja klaty jest automatyczna bez względu na orientację
azbalinska napisał/a:
Możesz mi wyjasnić co znaczy te zdanie?
Jeśli już to powinno brzmieć "Szkoda, że wszyscy mężczyźni tak nie robią", albo "Szkoda, że nie wszyscy mężczyźni tak robią."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów