📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No bo to jest przyjazny niedźwiedź, który widział, że kruk nie może wyjść z wody więc mu pomógł.
mimik_94 napisał/a:
No bo to jest przyjazny niedźwiedź, który widział, że kruk nie może wyjść z wody więc mu pomógł.
Znane są przypadki zwierząt, które pomagały przedstawicielom innych gatunków. Wyciągały z wody, broniły przed zagrożeniem, karmiły czy nawet próbowały wychować. Także nie wiadomo co kierowało tym misiem.
Bo to jest miś weganin, żre tylko marchewki.
No jeden z niewielu filmow, gdzie az powtorke warto objrzec.Piwko! Jakie te miski madre,kto by pomyslal...Na poznej sobie potrafia cos zostawic
Niemiecki kruk (tak, wiem, w herbie jest wrona) i ruski niedźwiedź
Ja widziałem przedwczoraj kruka na warszwskim Zaciszu. Ale fakt - tak duży ptak w mieście to rzadkość.
kruk na początku jest chyba w niezłym szoku, że niedźwiedź go nie ojebał co do piórka, tylko woli swoje marchewki i jabłka
thqpo napisał/a:
To jest kurde wrona a nie kruk, gdzie wy w mieście kruka widzieli?
W sumie ciężko powiedzieć co to jest... sam się zastanawiałem, ale doszedłem do wniosku, że niech sobie ciemny naród myśli, że to kruk. Zresztą wszystko co czarne to dla ludzi kruk, a Gawron to samiec wrony. Po za tym zależy jak miasto jest położone. Czasami jakieś kruki znajdą się w na obrzeżach miast.
Trochę za małe na kruka, ale może to być młody osobnik. Za krukiem przemawia długi czarny dziób. Wrona siwa nie pasuje, bo nie jest siwa... chociaż możliwe, że woda taka brudna była. Czarnowron raczej odpada, a gawron już na pewno.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów