18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
niedźwiedź spotyka zajączka
Krugers • 2013-01-06, 18:10
Idzie niedźwiedź i spotyka na drodze zajączka, całego okrwawionego. Miś pyta go:
- Zajączku, co się stało?
- Słonica użyła mnie jako podpaski!
- Biedny. Chodź, odprowadzę cię do domu.
I poszli razem.
Po jakimś czasie spotykają orła, też całego we krwi.
- Co się ci stało? - pytają jednocześnie.
- Zabiję gnoja, który powiedział słonicy, że podpaski ze skrzydełkami są lepsze!!

Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
19kristofer95 2013-01-06, 20:03
Zając w dowcipie był tamponem
Zgłoś
cycu19922 2013-01-06, 21:36
nawet nawet
Zgłoś
slupek17 2013-01-06, 21:39
co to jest "okrwawionego"?
Zgłoś
pawel997402 2013-01-06, 21:54
co to jest apaszka?
Zgłoś
ziemowit18 2013-01-06, 22:24
No tak bo po wygranym meczu nie można się cieszyć w pobliżu przegranych tylko po cichu w szatni...
Zgłoś
Kine 2013-01-06, 23:14
Apaszka to chusteczka, pieprzyc apaszke... ale co to jest body?
Zgłoś
s................u 2013-01-07, 0:07
@up
body to jest to co zawsze rozpinasz przed zmianą pieluchy

oczywiście twojej
Zgłoś
pozeracz_kotow 2013-01-07, 0:10
Tak z ciekawości spytam autora dowcipu- dlaczego tylko posiadacze BMW mają w zwyczaju (i po co?) dodawanie sobie tych 3 literek do nicków?

Pij - nie bądź Jehowy!
Zgłoś
Krugers 2013-01-07, 2:31
pozeracz_kotow napisał/a:

Tak z ciekawości spytam autora dowcipu- dlaczego tylko posiadacze BMW mają w zwyczaju (i po co?) dodawanie sobie tych 3 literek do nicków?

Niestety nie jestem posiadaczem bmw, kiedyś tak wpisałem tak już zostało i tego skasować nie mogę.
Zgłoś
Brokuy 2013-01-07, 7:25 1
KrugiBMW,
Można zmienić. Wystarczy wejść w swój profil(edytuj swoje dane) i na dole klikasz w "zmiana nazwy użytkownika"
Zgłoś
Krugers 2013-01-07, 15:28
jestemRobotem napisał/a:

KrugiBMW,
Można zmienić. Wystarczy wejść w swój profil(edytuj swoje dane) i na dole klikasz w "zmiana nazwy użytkownika"

A no i jest, wcześniej nie zwracałem uwagi na dół, ale znalazłem i zmieniłem za pomoc zimne piwko się należy ; )) dzięki i pozdr.
Zgłoś
I................o 2013-01-07, 18:13
Stare w chuj.
Zgłoś
pawel997402 2013-01-08, 19:37
Goomiak napisał/a:

Apaszka to chusteczka, pieprzyc apaszke... ale co to jest body?

płaszczyk?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów