📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@UP
Zeby było wygodniej?
Zeby było wygodniej?
,,Panowie wybacza rutynowa kontrola koron drzew''
Widać, że milusi misiek. Popisać się chciał. Poza tym wbrew powszechnym opiniom niedźwiedzie świetnie wspinają się na drzewa i potrafią naprawdę szybko biec.
To tylko teściowym się mówi, że niedźwiedź nie wejdzie na drzewo i ledwo truchta jak goni zdobycz. Suka podchodzi i jest już za późno i materiał na harda daje nam w prezencie wraz z wymeldowaniem się z tego świata.
To tylko teściowym się mówi, że niedźwiedź nie wejdzie na drzewo i ledwo truchta jak goni zdobycz. Suka podchodzi i jest już za późno i materiał na harda daje nam w prezencie wraz z wymeldowaniem się z tego świata.
A tydzień póżniej:
Oglądać od 4:50
I kolejny tydzień później (akcja od 4:15)
Ale jak misio dojebał ich na drzewie to nagle hallo!
Kolesie zesrali się ze strachu i tylko to ich uratowało bo niedźwiedź ze smrodu uciekł.
Mówcie co chcecie ale ja bym sie zesrał i na dokładke zeszczał a jakbym był po jedzeniu to jeszcze zrzygał.
Gen.samozlo napisał/a:
A tydzień póżniej:
kurwy, mógł ich Kubuś wpierdolić :<
I właśnie tych ludzi naprawdę podziwiam. Gówno prawda, że dla myśliwych liczy się tylko walenie do zwierzyny z czego popadnie. Kolesie są naprawdę mocno zaangażowani w opiekę nad powierzonym im terenem i całą zwierzyną na nim, mało kto ma możliwość tak bliskiego obcowania z naturą jak właśnie kilku takich facetów spotykających się na jednym drzewie z niedźwiedziem. Do odstrzałów wybiera się głównie zwierzęta z nadwyżki na danym rejonie (a jak nadmiar zwierzyny na terenie działa - pewnie wielu rolników bardzo dosadnie wyjaśni), poza tym.. dzięki takim 'złym skurwielom' jak to określają posrane z wściekłości gówniary z jakiegoś GrinPis, wielu ludzi miało dosłowny zaszczyt skosztować, jak smakuje naprawdę świetnej jakości mięso, o ponadczasowych walorach tłuszczu, futra bądź rogu nie wspominając. Amen.
Mogę się Założyć że Drzewo na Którym Siedzieli Ci Dwaj Kolesie było Obsrane aż do Korzeni D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów