📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Miś się zesrał, super... ale nie wrzucaj tu już nic więcej, nie przychodź też zbyt często.
Pewnie chcieli z niego zrobic vege niedziwedzia i o to efekt
a więc coca cola słynie z misia który sra nią w płynie. Wiedziałem że to gówniana receptura.
LICH0 napisał/a:
Miś się zesrał, super... ale nie wrzucaj tu już nic więcej, nie przychodź też zbyt często.
Jak nie masz nic ciekawego do napisania, to nie pisz tu już nic więcej i nie pisz też zbyt często.
Miś po kebsie na ostro z "baraniną"
W niektórych rejonach świata właśnie tym jest coca cola
To na bank jest ten miś z coca coli.
Dolewkę robi i nikt kubka nie podkłada...
A tak na marginesie na reklamie pepsi też były kiedyś misie.
Dolewkę robi i nikt kubka nie podkłada...
A tak na marginesie na reklamie pepsi też były kiedyś misie.
Ale sie zbryzgał
A chwiłę później hyc do wody po orzeźwiającą kąpiel
Jak ktoś lubi oglądać srające misie w zoo to musi mieć nieźle zryty berecik
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów