📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jemu się nie powinęła łapa. Wyrwał takim kamieniem, że postanowił się przepłynąć
I kurwa nikt nie pobiegł mu pomóc, podobnie jak w tym wypadku motocyklisty w Jarosławiu. Jebana znieczulica.
Budrys2000 napisał/a:
I kurwa nikt nie pobiegł mu pomóc, podobnie jak w tym wypadku motocyklisty w Jarosławiu. Jebana znieczulica.
ja bym dobił skurwiela , to jebana bestia która by Cię wpierdoliła żywcem kawałek po kawałku
Waszą karą doczesną jest jednak to, że jesteście Polakami, żyjecie w nędzy i tak wam już zostanie. Bieda mentalna i życiowa, Ironia losu? Nie sądzę
Gerwazy Waligóra napisał/a:
Ludzkie kurwy, tak jak Ci wąsacze wyżej, którzy cieszą się ze śmierci tego pięknego zwierzęcia....
Waszą karą doczesną jest jednak to, że jesteście Polakami, żyjecie w nędzy i tak wam już zostanie. Bieda mentalna i życiowa, Ironia losu? Nie sądzę
Niestety to prawda, te piękne, majestatyczne zwierzęta mają jebanego pecha, że muszą żyć z nami na tej planecie, którą z resztą rozjebiemy niebawem przez naszą ludzką głupotę.
Już się pizdy zleciały w komentarzach, które "miśka" cenią bardziej chyba, niż własne przetrwanie... żeby was taki "misio" wpierdolił kiedyś w górach! Nie potrzebujemy takich ułomnych jednostek jak wy w społeczeństwie. Jest różnica pomiędzy polowaniem na jakiś zagrożony gatunek, a napierdalaniem niedźwiedzia, który idzie po twoje flaki.
Gerwazy Waligóra napisał/a:
Ludzkie kurwy, tak jak Ci wąsacze wyżej, którzy cieszą się ze śmierci tego pięknego zwierzęcia....
następni siedzący w ciepłych kapciach rozczulający się nad słodkimi misiami oderwanie od rzeczywistości...... w USA można do tych skurwieli napierdalać z kuszy i nikt za nimi nie płacze bo mają jaja i wiedzą że te zwierzęta to tylko zagrożenie nic pozatym
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów