Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
gzy 2014-05-08, 20:40 1
"nie widzisz, nie jedz" wołowe pizdy z gimnazjum zauważcie, że właśnie widział, że nic nie jedzie z naprzeciwka przez kilometr, dlatego skorzystał z okazji i wyprzedził. stworzył jakieś zagrożenie? właśnie to mnie wkurwia, że jebany tranzyt ciągnie przez wiochy z jednym przejściem, gdzie raz na dobe tylko ktoś kurczaki przepędza z pola na pole, ale 50kmh jest. no i smerfetki padlinożercy żerują, aż się komuś zirytowanemu 15 pustą wiochą pod rząd noga powinie. zjebany system dróg i koniec. tranzyt NIE POWINIEN w ogóle wjeżdżać w tereny zabuodwane - DROGI POWINNY OMIJAĆ wioski.
Zgłoś
damdus 2014-05-08, 20:40 1
Masakra, wszyscy super-zajebiści fachowi kierowcy co nigdy nie przekraczają i nie wyprzedzają na ciągłej. Jak swego czasu jeździłem cienkim 700 to też przepisowy byłem. Gość faktycznie skrewił sprawę ale czy mądre by było to co piszą poprzednicy '' Koleś mógł jeszcze jebnąć po hamulcach'' - no takie zachowanie to już jest szczyt bezpieczeństwa na drodze. Nie będę się więcej rozpisywał bo szkoda klawiatury na gównoburzę.
Zgłoś
Abducti 2014-05-08, 20:43 9
Autor filmu jest typowym notorycznym wyprzedzaczem - tego mniej groźnego typu, bo nie robi ciśnienia i nie siedzi na zderzaku ale świerzbi go, kiedy ma inne auto przed sobą.

Nasze krajówki są do pizdy i wciąż nie mogę zrozumieć po kiego grzyba taki jeden z drugim wyprzedza na potęgę, lata jak messerschmitt między pasami, tylko po to, żeby był o jedno, może dwa, może kilka aut bardziej z przodu.

Rozumiem jeszcze traktor wyprzedzić, jakąś cysternę co to jedzie 7 paczek albo innego matiza czy tam elkę. Ale kiedy jest duży ruch na trasie i jakoś wszyscy lecimy 90-100, to nie mogę wyjść z podziwu, kiedy ktoś po prostu musi ale to koniecznie musi wszystkich porobić, choćby się zabierał do manewru 4 minuty i żeby choć był 6 metrów bardziej z przodu...Może po całym dniu się to zsumuje i zyska magiczne 5-10 minut. Tyle wygrać...
Zgłoś
d................i 2014-05-08, 20:44
@femi666 nie pierdol tyle, pewnie jeździsz golfem, audi 80 albo 25 letnim bmw
Zgłoś
dostępny_nick 2014-05-08, 20:44 10
To, że są jakieś budynki nie zawsze oznacza, że jest strefa zabudowana. Znaku miał prawo nei widzieć, obraz z kamery jest z środka auta on był bardziej po lewo, mógł nie zauważyć.
Mam nadzieję, że wszyscy mądralińscy wyżej zawsze w 100% przepisowo jeżdżą. Facet się przyznał do błędu, nie wymiguje się, nie ma pretensji do policjantów i ogólnie pełna kulturka, jedynie chce pokazać jakiego miał niefarta. To nie znajdą się 100% przepisowi kierowcy co go od ciot wyzwą. Kurwa kocham mój kraj.
Zgłoś
jezyk 2014-05-08, 20:45
Mialem prawie taka sama sytuacje... bylo to jakies 4 lata temu wracalem do domu ok. 21:00 i przede mna jechal autobus 30km/h to zaczalem go wyprzedzac na przerywanej, ale zaraz pojawila mi sie podwoja ciagla, przejscie dla pieszych, i niby bylo jakies tam skrzyzowanie. Wynik 19pkt i 700zl mandatu gadam z policjantem jak czlowiek z czlowiekiem mowie, ze ma z czego opuscic tez twardo stoi przy tym samym policjantka byla z nim. Wyszla na chwile to mowie jej, ze wiem ze to tylko i wylacznie moj blad, ale nic by sie nie stalo jakby toche zeszli tych punktow i mandatu a ona do mnie z tekstem "no wiesz on taki jest". POlicjantak byla wporzadku tylko policjant jakis malo zyciowy. Zostalo na tych 19pkt i 700zl a wczesniej mialem 5pkt wiec mialem juz rowne 24pkt od razu zakupilem CB radio i mandaty jak reka odjal:) Bylem tez na tym kursie ktory odejmuje nam 6 pkt. Zwykle latanie dziury budzetowej. Na szkoleniu bylo ok. 15 osob i najpierw byl wyklad z psychologiem to zaraz na nia wszyscy wjechali. Niby, ze co nagle po tym szkoleniu bedziemy jezdzic przepisowo? Po prostu 90% kierowcow jezdzi nagina przepisy, a kto zostal zlapany to mial pecha.
Zgłoś
m................a 2014-05-08, 20:45 1
O 4 punkty za mało. Sorry ale koleś jest masakrycznie ślepy, widać z daleka, że po lewej stronie zaczynają się zabudowania. Co to jest 1000zł ? Może nie użalałby się tak nad sobą gdyby wyłapał z 5000 na dzień dobry za taką jazdę. Jazda ca 50km/h nie usprawiedliwia go w żadnym aspekcie.
Zgłoś
C.Z.E.S.I.E.K 2014-05-08, 20:47 4
Nie da się ukryć, że autor miał przejebanego pecha. Się nawet nie dziwie, że znaku nie widział jak mu bus prawie przesłonił, druga rzecz, o ile kierowca nie ma wzroku kobry, to nie mógł tabliczki widzieć, bo w tym samym czasie patrzał na lewy pas, coby na czołówkę się nie wpakować.
A to, że misiaki zakładali się, czy do 24 dobije, to bardziej niż pewne.
Zgłoś
snup 2014-05-08, 20:48 1
Pytanie tylko czemu te ch*** tak długo zwlekali z zatrzymaniem, przepisy jasno mówią, że powinni go zatrzymać zaraz po złamaniu przepisów, a te złamasy pazerne liczyły, że jeszcze coś nawywija. A tak pomijając to ciekawe czy próbował zagadać o łapówę
Zgłoś
Feniks 2014-05-08, 20:49 1
Czytając komentarze pod tym filmikiem mam w rażeni że na sadolu jest co raz więcej pizd. Chwali się tuta gościa który zachowuje się jak zwykła pizda i tyle. Samemu mi się trafia że jadę nie przepisowo ale jak mi wstawią zasłużony mandat to nie lamentuje w necie i nie dorabiam sobie ideologii jak ta policja zła i nie dobra, że to nie moja wina itp. tylko przyjmuje go na klatę i jadę dalej - wiem co zrobiłem i umiem jak każdy normalny facet się do tego przyznać a nie jak jakaś stara baba lamentować bo źli Panowie policjanci zrobili mi krzywdę.
Zgłoś
Corey_09 2014-05-08, 20:53 1
Ha ha pizda dostała mandat i płacze na internecie

No i Chuj!
Zgłoś
vooyekCK 2014-05-08, 20:57
Pierdolicie. Bus mu zasłonił znak, że się teren zabudowany zaczyna i już. Wychylając się do wyprzedania miał w prawo patrzeć?
Zgłoś
Sova30 2014-05-08, 20:57 3
Ja pierdole jak czytam te wasze komentarze to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać?
Koleś z filmiku jest ślepy czy po prostu głupi?
Zanim zaczniesz manewr wyprzedzania to:
WYCHYLASZ SIĘ delikatnie zza auta, które chcesz wyprzedzić i już wszystko widzisz i wiesz!!!
- czy z naprzeciwka nic nie nadjeżdża, a jeśli tak to w jakiej jest odległości, zdążę czy nie?
- czy nie ma żadnych zakazów typu linie ciągłe, przejścia dla pieszych, skrzyżowania.
Debil na filmie na bank widział te linie ciągłe bo musiał się upewnić, że nic nie jedzie z naprzeciwka i teraz struga barana, że w ostatniej chwili je zauważył, noż kurwa trzymajcie mnie
W terenie zabudowanym nawet jak jest przerywana i nie ma zakazu wyprzedzania odradzam jakiekolwiek wyprzedzanie chyba że ciągnik czy rowerzysta bo jest to moment i więcej widać, poza tym istnieje baaardzo duże ryzyko, że ktoś będzie wyjeżdżał z posesji, dzieciak wyskoczy na drogę czy wiele innych czynników, więc powtarzam po raz kolejny, jeśli ktoś przed wami jedzie 50 km/h a teren zabudowany jest faktycznie zabudowany, a nie tylko z nazwy odczekajcie te kilkadziesiąt sekund aż niego wyjedziecie.
Zgłoś
Antybozia666 2014-05-08, 20:59 1
Fajnie ale jak by jakiś ziomuś z drogi podporządkowanej po lewej stronie(z domku) skręcał w prawo (na czołówkę z autorem) wyjechał a przecież nie ma obowiązku upewnienia się czy jakiś debil nie wyprzedza i nie zajmuje jego pasa. ( skręcam w prawo, patrzę w lewo, nic nie jedzie... Rura) to mogło by się skończyć w czarnym worku. Mam tylko nadzieję że autor pojedzie na czołówkę z tirem i zginie w pożarze. Jedynie czego się mogę doczepić to do Policji. Przepisy mówią że powinni go zatrzymać zaraz po popełnieniu wykroczenia kiedy bezpieczeństwo ruchu na to pozwala. A jeśli nie to powinni zasygnalizować kierowcy że zostanie zatrzymany w najbliższym bezpiecznym miejscu. Gość ma głos jak jakaś ciota.

Ślązacy! Wasze kobiety mają wąsy.
Zgłoś
Hrabia Drapula 2014-05-08, 21:00 4
ale po co się spinać ,kierowca dał dupy i tyle
wyskoczył zza busa jak chuj z kapelusza u magika,nic nie jechało to dzida
zaczynał wyprzedzanie na linii zagęszczonej ,a to coś oznacz,zresztą mając nawet chujowy wzrok na te 10 czy 15 metrów powinien widzieć skoro ma prawko (chyba że zaświadczenie kupił) więc podwójną ciągła powinien też zobaczyć ,nie wyleciał zza busa jak strzała,wystarczyło zdjąć nogę z gazu i wrócić za niego
jesteś dorosły że by jeździć samochodem ,bądź dorosłym że by ponieść odpowiedzialność za swoje czyny ,a nie użalaj się nad sobą jeszcze w internecie

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów