Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
karinawaw 2014-05-08, 22:53 2
Jak by miał tak jak ja starego golfa 3 1.4 to by nie wyprzedzał bo by po prostu nie dał rady się zebrać
Wniosek? Nie ma wniosku.. Jeżdżę starym golfem.. Chyba gorzej być nie mogło.
Zgłoś
e................x 2014-05-08, 22:53 1
Jak to na sadolu, wysyp rurkowców jeżdżących po słoiki 200km miesięcznie Dobrze, że dojebali typowi bo nie potrafi jeździć. Każdy kierowca, nawet zawodowcy, coś odopierdoli. Tutaj widzimy idealny przykład jazdy typowego kretyna, zero umiejętności ale musi wyprzedzić bez względu na warunki. Typowy idiota by zachował minimum ostrożności, którego nie potrafił zachować autor nagrania, także nad czym dyskutujecie? Zabrać prawo jazdy, 1000zł i niech zapierdala pkp/pks... Kierowcy potrafią ruchać po 40-60 tysięcy rocznie bez wykroczenia, a będziecie się spuszczać nad pizdą co nie potrafi ujechać trasy kilkuset kilometrów (przypuszczam, że naciągam dystans znacznie).

Jebać wszystkich wsiunów na drogach. W ciągu ostatniego tygodnia naruchałem 3000km i tak jak wkurwia jazda... nie wkurwia nic innego, nawet nastolatka z ciotą.
Zgłoś
Ver0 2014-05-08, 23:06
też dostałem 1000zł i 20pkt nic wielkiego
Zgłoś
s................2 2014-05-08, 23:09
sory ale połowa debili co krytykuje typa to nawet samochodu nigdy nie prowadziła albo jeździ jakimiś punciakami albo cieniasami że nawet nie ma czym nabić tych punktów ;D . Ja staram sie jeździć przepisowo ale to nie da rady zawsze gdzieś , nawet nie świadomie zrobisz jakiś błąd albo przekroczysz prędkość. Z drugiej strony u nas policja nie jest dla ludzi i poprawy bezpieczeństwa na drodze , jedynym priorytetem jest kasa z mandatów. Mieszkam obecnie w uk i raz mnie zatrzymała policja miły gościu zauważył że dziewczyna z tyłu nie ma zapiętych pasów , powiedział że w razie wypadku może uszkodzić zarówno siebie jak i połamać mi kręgosłup . Po wszystkim uwaga! Podziękował za to że ona zapieła pasy i do widzenia żadnego mandatu .
Zgłoś
jeloo 2014-05-08, 23:27 1
sagnol32 napisał/a:

sory ale połowa debili co krytykuje typa to nawet samochodu nigdy nie prowadziła albo jeździ jakimiś punciakami albo cieniasami że nawet nie ma czym nabić tych punktów ;D . Ja staram sie jeździć przepisowo ale to nie da rady zawsze gdzieś , nawet nie świadomie zrobisz jakiś błąd albo przekroczysz prędkość. Z drugiej strony u nas policja nie jest dla ludzi i poprawy bezpieczeństwa na drodze , jedynym priorytetem jest kasa z mandatów. Mieszkam obecnie w uk i raz mnie zatrzymała policja miły gościu zauważył że dziewczyna z tyłu nie ma zapiętych pasów , powiedział że w razie wypadku może uszkodzić zarówno siebie jak i połamać mi kręgosłup . Po wszystkim uwaga! Podziękował za to że ona zapieła pasy i do widzenia żadnego mandatu .

Ale każdy popełnił jakieś wykroczenie. Nie ma świętych kierowców. Tylko jak ja zjebię, dostanę mandat, to wiem za co dostałem i nie próbuję się tłumaczyć i płakać przed kamerką jaka ta policja zła. Tutaj też policjanci polecieli w chuja, bo powinni zatrzymać go wcześniej, ale to nie zmienia faktu, że zjebał. I nie rozumiem faktu, że ktoś jeszcze śmie go bronić.

Ciekaw jestem ilu z nich broniłoby tego debila, gdyby na tym skrzyżowaniu, na podwójnej ciągłej, i w terenie zabudowanym jebnął Wasze dziecko które sobie zgodnie z przepisami włączało się do ruchu na rowerku? Ciekawe ilu by mówiło, że mógł nie zauważyć bo przecież znaki są chujowo namalowane, a na linie to nawet nie warto zwracać uwagi.

Po prostu irytuje mnie takie skurwysyńskie podejście. Mandat mu się należał, bo stworzył zagrożenie. I tu nie chodzi o to, że w tej już znanej sytuacji nic by się nie stało. Mogło się stać. I to już wystarczy. Poza tym, gdyby po zauważeniu ciągłej i skrzyżowania schował się tak szybko jak się da, ok, każdemu zdarzyło się nie zmieścić. Ale on kurwa nadal kontynuował manewr. Wyprzedził kolejne trzy samochody nawet nie zwracając uwagi na jakiekolwiek linie.

Tyle w temacie.
Zgłoś
szlovak 2014-05-08, 23:34
gościu z filmiku jest piratem i tyle. Ja praktycznie nigdy nie wyprzedzam na ciągłej , NIGDY, chyba że jedzie traktor itp. , takie miejsca jak te są święte, widać że wszyscy jadą jeden za drugim, nie ma co się wyprzedzać, bo zaraz i tak powtórka i ciąg samochodów, a ten gościu zamiast od razu wrócić pojechał dalej. Pewnie by miał mniejszy mandat , a tak to miał kumulację. To że jechał wolno nie usprawiedliwia go od tego myku i tyle. Żeby nie było że jestem święty , też dostaję mandaty, bardzo rzadko ale jednak i tylko za za prędkość. Staram się jechać poza zabudowanym góra 100-105, w zabudowanym 55-60 i analogicznie według innych ograniczeń, proste
Zgłoś
s................2 2014-05-08, 23:42
jeloo napisał/a:

Ale każdy popełnił jakieś wykroczenie. Nie ma świętych kierowców. Tylko jak ja zjebię, dostanę mandat, to wiem za co dostałem i nie próbuję się tłumaczyć i płakać przed kamerką jaka ta policja zła. Tutaj też policjanci polecieli w chuja, bo powinni zatrzymać go wcześniej, ale to nie zmienia faktu, że zjebał. I nie rozumiem faktu, że ktoś jeszcze śmie go bronić.

Ciekaw jestem ilu z nich broniłoby tego debila, gdyby na tym skrzyżowaniu, na podwójnej ciągłej, i w terenie zabudowanym jebnął Wasze dziecko które sobie zgodnie z przepisami włączało się do ruchu na rowerku? Ciekawe ilu by mówiło, że mógł nie zauważyć bo przecież znaki są chujowo namalowane, a na linie to nawet nie warto zwracać uwagi.

Po prostu irytuje mnie takie skurwysyńskie podejście. Mandat mu się należał, bo stworzył zagrożenie. I tu nie chodzi o to, że w tej już znanej sytuacji nic by się nie stało. Mogło się stać. I to już wystarczy. Poza tym, gdyby po zauważeniu ciągłej i skrzyżowania schował się tak szybko jak się da, ok, każdemu zdarzyło się nie zmieścić. Ale on kurwa nadal kontynuował manewr. Wyprzedził kolejne trzy samochody nawet nie zwracając uwagi na jakiekolwiek linie.

Tyle w temacie.

Kierowniku ale ja go nie bronię tylko mnie wqrwiają ci experci co to nigdy na linie nie wjechali i zawsze jeżdżą przepisowe np. 50. Druga sprawa to nasze drogi ale qrwa do chu*a pana to jest niepojęte żeby pomiędzy 2 miastami nie było autostrady albo expresówki , tylko takie wiejskie drogi wjebiesz się przed jakiegoś tira albo pksa i jedziesz 60 trasę 200km robisz w 3h w normalnym kraju tą samą trase robisz w max 90 minut.
Zgłoś
TomdeX 2014-05-08, 23:48 1
Kurczaki dałem piwo temu tematowi za wcześnie...
Jako że mam w rodzinie policjanta i co ciekawe z drogówki to pokazałem mu ten filmik.
Pierwsza sprawa to jeśli facet czuł się niewinny i miał nagrany materiał może go okazać w sądzie, nie ma sprawy, a z kolei jeśli czuje się winny to po jakiego chuja wrzuca to w neta? Bo czegoś tu nie rozumiem.
Druga sprawa, przy wyprzedzaniu jeśli zaczyna wyprzedać i widzi, że nastąpi najechanie na podwójną ciągłą należy odstąpić od wykonywania tego manewru, gościu nie dość, że nie odstąpił to jeszcze wyprzedzał na trzeciego, a prawda jest taka, że nawet jakby najechał na nią ale wróciłby na swój pas nie wykonując manewru wyprzedzania to drogówka by go prawdopodobnie olała.

Proste, jeśli nie jest się pewnym to się nie wyprzedza. Ja osobiście NIGDY, powtarzam NIGDY nie zdarzyło mi się wyprzedzać na skrzyżowaniach, raz czy dwa miałem podobnie, że zobaczyłem podwójną ciągłą w ostatniej chwili, ale wróciłem na swój pas, nie wyprzedzałem. Po coś te przepisy są, jak je łamiesz to nie ma co się bulwersować, że mandat się dostaje.

Życie jest sadistic.
Zgłoś
Dejna 2014-05-09, 1:09
Jak przeczytałem niektórych komentarze to się złamałem. To że widać jakieś zabudowania to nie świadczy nic o terenie zabudowanym. Nie raz mi się zdarzyło że jade na kompletnym wypizdowie gdzie nie ma żadnych budynków a teren zabudowany był. A po drugie nie uwierzę że nigdy ktoś przepisu nie złamał. Nie ma takiej możliwości. Inna sprawa jest taka że te oznakowie w tym miejscu było dość ciulowe, bo ile było metrów od zakończenia terenu do następnego? 400m/500m? Jak by był cały czas teren to by gościu nie wyprzedzał ale na swoje nieszczeście założył że w Polsce na drogach ktoś z głową poustawiał znaki.
Zgłoś
Dżordan 2014-05-09, 1:20
winny się tłumaczy... eh

ZUO
Zgłoś
lukee85 2014-05-09, 1:40
A tam z lewej strony to nie stała insignia policyjna? Ja już jestem uczulony na to auto i jak widzę je gdzieś w okolicy to wzrok sam się kieruje na lusterko wsteczne. Logiczne myślenie i ogarnianie sytuacji wystarczy żeby nie dostać mandatu.
Zgłoś
Piesgrzybiarz 2014-05-09, 5:48
Gość otrzymał mandat i punkty absolutnie zasłużenie. Nie lubię tego typu kretynów na drogach.
Swego czasu pracowałem jako przedstawiciel handlowy, owszem zdarzały się bzdurne maratony w stylu Łódź/Białystok/Olsztyn/Łódź (ach kretyni ustalający terminarz spotkań z klientami) w jeden dzień - co przy stanie podlaskich i mazurskich dróg było prawdziwą katorgą i wyścigiem z czasem. Mimo tego nigdy nawet w ekstremalnym pośpiechu nie wpadłbym na pomysł żeby odjebać taki motyw jak wyprzedzanie 4 aut na podwójnej ciągłej.
Ów osiołek żalący się na pecha winien dożywotnio pożegnać się z uprawnieniami - niby zagrożenia nie stworzył ale brakiem pomyślunku się ewidentnie wykazał.

Tak na marginesie
W filmiku (1:02) ewidentnie widać po lewej stronie autko z rejestratorem granatowa insignia powiatowa komenda policji Opoczno skoro więc za gościem ruszyli to wcale kierowca tak spokojnie nie jechał

Dopisek dla bolących dup:
Wiem jak chujowe i debilnie oznakowane są nasze drogi wiem jakie cipy (już 30 na liczniku wrzucę dwójkę zostanę demonem prędkości) potrafią otrzymać prawo jazdy i być prawdziwymi użyszkodnikami dróg - ale to co zrobił autor filmiku jest ewidentnym debilizmem
Zgłoś
knopflerfan 2014-05-09, 7:04 2
Dla mnie chory jest system z rejestratorem. Jeżeli policja uzna, że jadę niebezpiecznie powinni mnie zatrzymać od razu po pierwszym wykroczeniu, żeby obniżyć zagrożenie na drodze, ale nasze kochane misiaczki zapierdalają również przez 50-tkę stwarzając takie samo zagrożenie jak ja byle naliczyć więcej punktów... Czy policyjna insignia bezpieczniej zapierdala przez przejście dla pieszych niż cywilny pojazd?
Jebać logikę..

Dodatkowo, jeśli widzę w lusterku auto, które przykleja się do mnie podczas wyprzedzania staram się manewr dokończyć szybciej, żeby kogoś nie blokować niepotrzebnie. W takim wypadku naliczą mi jeszcze większy mandat - tak za uprzejmość.

Jeśli chodzi o sam filmik, jedynym niebezpieczeństwem jakie widzę jest nasz chory system dróg, które przebiegają przez wioski. Jak ktoś wyjeżdża samochodem jedynie po bułki w niedzielę to go jebie czy jedzie z prędkością 50km/h czy 90 - ważne, że sobie je w końcu wpierdoli, ale jak ktoś pół życia spędza w aucie i przejazd 100km zajmuje ponad 2 godziny bo wiochy i korki, to może być sfrustrowany i wykorzysta każdą prostą żeby wyprzedzać.

Manewr na filmie przeprowadzony bezpiecznie.
Zgłoś
do1009 2014-05-09, 9:07 1
Przypomniała mi się historia. Jadę sobie swoim wypierdkiem przede mną jedzie renault laguna spokojnie 50-60 teren zabudowany pusta droga nagle dojeżdżamy do ciągnika. Ciągnik wlecze się 20km/h spora luka pomiędzy ciągnikiem a autami z naprzeciwka książkowe wyprzedzanie, ze trzy auta mogły by sobie wyprzedzić. Gość w renault dojeżdża do ciągnika migacz i grzeje lewym pasem ja robię to samo obaj nie przekroczyliśmy podczas manewru 50 nagle gdy gość wyprzedził ciągnik o 1cm zwolnił do 30km/h. Ja na lewym pasie i nagle mam 2 pojazdy do wyprzedzenia. Czekanie, aż gość odsunie się na tyle od ciągnika bym się zmieścił było nierozsądne. Bez zastanowienia przydusiłem gaz wypluwając strugę czarnego dymu i mając zapewne sporo ponad 60 zakończyłem przed laguną manewr wyprzedzania. Byłem przed laguną, trochę poirytowany zachowaniem gościa jednak zrozumiałem czemu tak się zachował. Dokładnie w miejscu, w którym zakończyłem manewr stał sobie fotoradar. Taki to już ze mnie pirat.
Zgłoś
Yamissek 2014-05-09, 9:09
@Kenzol
Bardzo dobrze napisałeś, niestety prawo w tym państwie jest przeciwko nam i dyma nas na każdym kroku.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów