Trzeba mieć pecha w życiu...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Trzeba mieć pecha w życiu...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
O ja pierdolę, poszanowanie zasad bhp po byku fest
Jeleniowski napisał/a:
O ja pierdolę, poszanowanie zasad bhp po byku fest
być może droga była zamknięta dla ruchu a ta motopizda stwierdziła że on ma prawo przejechać.. no to mu operator koparki pokazał dlaczego droga jest zamknięta...
Inspektor BHP jedzie na kontrole.
"Ahmed, skończyłeś już inspekcję na tej budowie gdzie zawsze dojebujemy tyle mandatów? To wskocz na ten swój motorek i dawaj gazem na nastepną, pojedź może tym skrótem przy Osama Bin Laden Wall. Co? Tak tak, ta droga przy tym murze, będzie szybciej"
HAL9000/2 napisał/a:
być może droga była zamknięta dla ruchu a ta motopizda stwierdziła że on ma prawo przejechać.. no to mu operator koparki pokazał dlaczego droga jest zamknięta...
Być może tak było, nie przeczę. W sumie to kierowcy skuterka wina też była jak nie patrzył co się dzieje na budowie.
@HAL9000/2 nie lubię motopizd, ale tych własciwych. Wyzywanie wszystkich od motopizd świadczy tylko o tobie. A drugą sprawą jest to, że w tych krajach nie ma prawie żadnych zasad. Wątpię, żeby ktokolwiek pomyślał o zablokowaniu drogi. Tak samo jak nikt nie myśli gdy pakuje 20 osób na pickupa, czy 40 osób na dach wagonu kolejowego etc. Pomyślał by kto, że mając tak długi staż na sadolu wiedział byś to o tamtych rejonach świata.
To chyba jakiś nowy przepis na zrobienie naleśnika, potrzebne rzeczy to: koparka, obiekt do destruckji w tym przypadku będzie to mur, niezabezpieczony teren oraz kilku przypadkowych śmiałków na motocyklach. Sposób przyrządzania został podany w powyższym filmiku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów