📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tu chodzi o komentarz pod zdjęciem, a nie o ich przebranie. Bo jakby nie patrzeć, to oni się przebrali za Pogromców Duchów a nie za Łowców Dusz...
Mogę się założyć, że 90% wystawionych tu piw będzie bo "ohohoho, dziecko z rakiem, ohoho czarny pogromca"
"Ale" widze tu dwa.
1. Prawdopodobieństwo, że dzieciak kojarzy pogromcow duchow jest mizerne
2. Oryginalni pogromcy byli facetami
Jeśli zaś chodzi o komentarz na temat "kampienia na spawnie" - w ten sposób da się do wszystkiego przychrzanić.
1. Prawdopodobieństwo, że dzieciak kojarzy pogromcow duchow jest mizerne
2. Oryginalni pogromcy byli facetami
Jeśli zaś chodzi o komentarz na temat "kampienia na spawnie" - w ten sposób da się do wszystkiego przychrzanić.
Aha: Edit, większość tu komentujących chyba nie kuma, że zrobiono gówniany do oporu remake z tymi szmatami ze zdjęcia w roli głównej...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów