📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
o w mordę,w życiu nie podejdę do drzewa
Jeśli ktoś nie ścinał drzewa to nawet nie wie z czym to się wiąże. Podczas ścinki topoli zostałem przeproszony przez drwala z wieloletnim doświadczeniem "odejdź młody, mój stihl (7,5 km) nie takie kładł". Okazało się, że drzewo dało się położyć po około godzinie pierdolenia nie z tej ziemi i do tego mało nie ubiło gapia.
W filmie większość drwali to amatorzy i do tego bez wyobraźni podchodzący do drzew +25 metrów jak do krzaków w ogródku i wiążących linkami kilkunastotonowe kloce do pickupów
piwo
W filmie większość drwali to amatorzy i do tego bez wyobraźni podchodzący do drzew +25 metrów jak do krzaków w ogródku i wiążących linkami kilkunastotonowe kloce do pickupów
piwo
Jestem drwalem, ludzie na wideło to debile. Typowe januszowe myślenie "co bede płacił jakiemuś chujowi 300zł, sam lepiej kurła zrobie" i potem sa tego efekty. Rada dla was-lepiej wybulić te 2-3 stówy niż rozjebać sobie dom albo samochód.
2:20 biedny ten nasz lanos!
Jeden domek na 360 stopni za ciężko... Nawet jakby chciał to by nie trafił
o ile jestem w stanie zrozumieć, że ktoś się nie zna i wyjebał drzewo na dom, o tyle nie mieści mi się w głowie głupota typu - ścinam 20 metrowe drzewo, więc postawię samochód w miarę blisko pnia, żeby była szansa że jebnie.
4:01 - niezła konstrukcja dachu
4:01 - niezła konstrukcja dachu
po kilku latach ogladania sadistica zaczynam sie powoli bac zycia ..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów