📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby przywiązali go twarzą do słupa, to ktoś by jeszcze skorzystał.
kiełbasanasadzonychjajach napisał/a:
Słuszna uwaga
A pozatym ten co przyszedł go deskowac uwolnił mu nogi wiec juz był prawie wolny:)
Lobo24 napisał/a:
Kiedyś w Polsce też były podobne zwyczaje..
czyli cywilizacyjnie są jakieś 400 lat w plecy
nie ma co fajna rozrywka, mógł mu na końcu tą motyką przypierdolić
no i był spoko teraz pytanie. dlaczego nie dali mu do wyboru pomiędzy deseczką a meczetą????
[ Dodano: 2024-08-20, 20:44 ]
jakiś lewacki hujowy sąd??? pewnie lewaki
[ Dodano: 2024-08-20, 20:44 ]
jakiś lewacki hujowy sąd??? pewnie lewaki
kiełbasanasadzonychjajach napisał/a:
I weź tu po preferencjach nie oceniaj...
Lata temu, najebani jak bąki krazylismy z chłopakami po mieście. Tu piwko, tam flaszka i przed siebie.
Gdzieś tam w trakcie przypałętał się jakiś typ. Całkiem zabawny i wydawał się spoko to bardzo go nie gonilismy. Pusty jak bęben.
Jeden z kumpli wyraźnie już miał dość i walił kimę na stołach ale twardo odmawiał powrotu do domu. To tak go ciagalismy za sobą.
W którejś knajpie wyszliśmy sobie na fajkę. Kumpel wali kimę na stole.
Lać mi się zachciało to poszedłem za winkiel knajpy.
Patrzę przez okno a ten co się do nas przypałętał robi naszemu kumplowi wiskacza po kieszeniach.
Nic tam już dawno nie było ale kurwa no nie halo.
Wracam do chłopaków, mówię co i jak.
Wpierdol spuscic to za proste.
W pijackim widzie wymyśliliśmy plan.
Poszliśmy dalej na miasto i jeden mimochodem rzucił żeby do sex shopu zajść to się prezent kupi.
Poszliśmy i kupiliśmy taki zestaw bdsm. Jakieś kajdanki, pejcze, linki i chuj wie co w sumie.
W następnej knajpie mocno wszyscy pilnowali żeby nasz nowy "kolega" nie ociagal się z piciem.
Jak już go trochę poskładało to był czas na realizację planu.
Rozebraliśmy go do rosołu. Założyliśmy te wszystkie paski, linki itp. Wsadzilismy za gacie pejcz. W ryj tą kulkę i kajdankami do jakiejś latarni. A na gołym dupsku markerem napis "jestem złodziejem"
Jak się skończyło to do końca nie wiem ale podobno o gościu nawet w telewizorze mówili.
Gdzieś tam w trakcie przypałętał się jakiś typ. Całkiem zabawny i wydawał się spoko to bardzo go nie gonilismy. Pusty jak bęben.
Jeden z kumpli wyraźnie już miał dość i walił kimę na stołach ale twardo odmawiał powrotu do domu. To tak go ciagalismy za sobą.
W którejś knajpie wyszliśmy sobie na fajkę. Kumpel wali kimę na stole.
Lać mi się zachciało to poszedłem za winkiel knajpy.
Patrzę przez okno a ten co się do nas przypałętał robi naszemu kumplowi wiskacza po kieszeniach.
Nic tam już dawno nie było ale kurwa no nie halo.
Wracam do chłopaków, mówię co i jak.
Wpierdol spuscic to za proste.
W pijackim widzie wymyśliliśmy plan.
Poszliśmy dalej na miasto i jeden mimochodem rzucił żeby do sex shopu zajść to się prezent kupi.
Poszliśmy i kupiliśmy taki zestaw bdsm. Jakieś kajdanki, pejcze, linki i chuj wie co w sumie.
W następnej knajpie mocno wszyscy pilnowali żeby nasz nowy "kolega" nie ociagal się z piciem.
Jak już go trochę poskładało to był czas na realizację planu.
Rozebraliśmy go do rosołu. Założyliśmy te wszystkie paski, linki itp. Wsadzilismy za gacie pejcz. W ryj tą kulkę i kajdankami do jakiejś latarni. A na gołym dupsku markerem napis "jestem złodziejem"
Jak się skończyło to do końca nie wiem ale podobno o gościu nawet w telewizorze mówili.
A jakby tak wszystkich negroidow uzbroic w maczety? Pomyślcie sami problem rozwiązał by sie sam w pół roku, może jakaś zrzutka internetowa na dozbrajanie ciemnego ludu w broń białą co by sami sobie sady na ulicach gotowali. Pusto w głowie broń w ręku i populacja spada do 1 egzemplarza który i tak zginie pod kitajską cieżarówką, na ebole, albo jak sie jebana europa obudzi i zacznie coś z tym ścierwem robić to go zastrzela przy probie przedostania sie na BIAŁY ląd
Ustawić typa przed corpo w poniedziałek o 16 jak mózgojeby wycodzą z pracy ... myślę że do 17-stej z 3 kije by na nim połamano
chłop w dzieciństwie nie miał na urodziny piniaty więc jak nadarzyła się okazja to trzeba to wykorzystać
Rozumiem wpierdol za złodziejstwo, wandalizm czy inne przewinienie, ale tak skatować to nawet pdfa bym nie skatował. Może typ kogoś zabił? Chuj wie.
Ale tam jakieś pobite gary. Widać, że deską można, a chłopa z motyką upomnieli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów