18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KlapkiKubota 2015-03-21, 17:23
Robione na siłe... Oboje siebie warci.
Zgłoś
Patriota93 2015-03-21, 17:38
typek ma tutaj 120 % racji, ciekawe ilu z was by wytrzymywalo taka presje, internetowi napinacze, jakbyscie codziennie byli spisywani z dupy, albo by ktos wchodzil Ci na chate.

.. tak to jest ten sam typ,co go policj a chcicala spisac jak byl na spacerze z dzieciakiem.
Ciekaw jestem jakbyscie reagowali, kiedy by to was tak nachodzono a zreszta, polowa nie zrozumie, bo nawet gimby nie skonczyla..
Zgłoś
SalvaCzoko 2015-03-21, 17:50
Chuj w dupę autorowi filmu, niech agresją załatwia sprawy gdy sobie konia bije na kiblu.

Cytat:

typek ma tutaj 120 % racji, ciekawe ilu z was by wytrzymywalo taka presje, internetowi napinacze, jakbyscie codziennie byli spisywani z dupy, albo by ktos wchodzil Ci na chate.

.. tak to jest ten sam typ,co go policj a chcicala spisac jak byl na spacerze z dzieciakiem.
Ciekaw jestem jakbyscie reagowali, kiedy by to was tak nachodzono a zreszta, polowa nie zrozumie, bo nawet gimby nie skonczyla..

Nie zrozumie czego? Że zamiast wrzucać te jebane filmy do sieci powinien iść do ich przełożonego i przedstawić mu to nagranie? Chce coś zmienić to niech nie wrzuca do internetu kolejnego gówna, które wywoła dzicz.
To samo się tyczy tych wszystkich szeryfów z kamerami, którzy nagrywają tylko policję jak coś spierdoli.

Cytat:

Policja nie jest dla obywatela tylko dla władzy żeby obywatela tępić i gnoić. Policja służy wyłącznie za straszak, żebyśmy nie mogli organizować protestów. Zatrzymywano mnie niejednokrotnie mimo tego że nigdy nie popełniłem przestępstwa. Za chodzenie z latarką po parku kiedy szukałem rosówek na ryby. Grożono mi mandatem za śmiecenie kiedy papier zwiało z ławki w czasie rewizji. Zawsze byłem traktowany jako przestępca, nawet kiedy biegałem po parku sprawdzono mi telefon czy nie jest kradziony bo byłem w dresie...

Widze kurwa, że twoje życie to thug life i gangsta. Nie wiem człowieku, jak bardzo musisz mieć spierdolone życie, że na każdym rogu natrafiasz na policję. Co do sprawdzania telefonu, cieszę się że sprawdzają IMEI, dzięki temu odzyskałem swój telefon, co prawda po roku ale jednak

Ogólnie, kiedy w firmie pracownik coś spierdoli to idzie się do szefa, to samo jest kurwa z policją wy pierdoleni operatorzy kamer.
Zgłoś
kydeM 2015-03-21, 17:52
cham i kurwa prostak
Zgłoś
krowasc 2015-03-21, 18:03 1
Może i gościu jest nadmiernie nękany przez policję, z drugiej strony histeryk też nęka policjantów po youtubach. Jak znam Legionowo może się następny gramem zioła udławić...
Zgłoś
Patriota93 2015-03-21, 18:51
a co on te filmy dla siebie wstawia? bo ma kaprys... on wstawia to abys mial pojecie jak wladza traktuje obywatela.. ! a jak ty wstawisz zjebane foto czy udostepnsz cos, to nikt Ci nic nie mowi.. !
i te wszystkie nagrania to sa jego argumenty, ktore non stop sklada na policje, a oni non stop sie odwoluja!!
Zgłoś
Bir 2015-03-21, 22:35
W USA dostałby tazerem po jajach albo by go zastrzelili XD
Zgłoś
qwerq221 2015-03-21, 22:58
Vuko
Ale ty jesteś zjebany gościu...
Zgłoś
sagipoland 2015-03-21, 23:43 1
co za pojeb!
Zgłoś
mario5204 2015-03-22, 1:11
matko boska co to za pacan...
Zgłoś
Maze 2015-03-22, 1:15
Zna ktoś historie tego typka? Za co mu takie bagiety ciągle robią?
Zgłoś
zielony19xx 2015-03-22, 1:19
Gadać gość gada mądrze, ale trajkocze jebany gorzej jak moja teściowa. Nawet do słowa babie nie dał dojść Szacun
Zgłoś
mario5204 2015-03-22, 1:19
Jego głos mnie już sam drażnił na jej miejscu to po 1 minucie już bym rozmowę zakończył, a ci co bronią tego gościa są tak samo inteligentni pewnie jak i on. Może nie umiała się wytłumaczyć ani wyjaśnić ale gościu to żadną figurą nie jest. Podglądnął na necie, że można policje kamerować to sam postanowił, chciał wypaść dobrze w internetach ale mu nie wyszło, nawet jej do słowa nie dal dojść.. się tylko wkurwiłem słuchając tego debila idę zwalić konia, żeby ciśnienie spuścić...
Zgłoś
NemesisCaine 2015-03-22, 10:30
Mniej dragow bierz gosciu. Nawet nie dajesz nikomu nic powiedziec. Ktos Ci probuje cos wytlumaczyc a Ty policjantke na kolecje zapraszasz. Przykro mi z powodu Twojego kolegi, ale prawda zawsze lezy po srodku. Jak sie bedziesz dalej tak zachowywal, to moze sie to podobnie skonczyc. Wiesz policjanci tez ludzi i moze im sie cierpliwosc skonczyc. Zwlasza przy takich pieniaczach jak Ty.
Zgłoś
roma21 2015-03-23, 15:50
O to ten koleś co go z dzieckiem zatrzymali wie ktoś za co go nękają ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem