Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
.. tak to jest ten sam typ,co go policj a chcicala spisac jak byl na spacerze z dzieciakiem.
Ciekaw jestem jakbyscie reagowali, kiedy by to was tak nachodzono a zreszta, polowa nie zrozumie, bo nawet gimby nie skonczyla..
typek ma tutaj 120 % racji, ciekawe ilu z was by wytrzymywalo taka presje, internetowi napinacze, jakbyscie codziennie byli spisywani z dupy, albo by ktos wchodzil Ci na chate.
.. tak to jest ten sam typ,co go policj a chcicala spisac jak byl na spacerze z dzieciakiem.
Ciekaw jestem jakbyscie reagowali, kiedy by to was tak nachodzono a zreszta, polowa nie zrozumie, bo nawet gimby nie skonczyla..
Nie zrozumie czego? Że zamiast wrzucać te jebane filmy do sieci powinien iść do ich przełożonego i przedstawić mu to nagranie? Chce coś zmienić to niech nie wrzuca do internetu kolejnego gówna, które wywoła dzicz.
To samo się tyczy tych wszystkich szeryfów z kamerami, którzy nagrywają tylko policję jak coś spierdoli.
Policja nie jest dla obywatela tylko dla władzy żeby obywatela tępić i gnoić. Policja służy wyłącznie za straszak, żebyśmy nie mogli organizować protestów. Zatrzymywano mnie niejednokrotnie mimo tego że nigdy nie popełniłem przestępstwa. Za chodzenie z latarką po parku kiedy szukałem rosówek na ryby. Grożono mi mandatem za śmiecenie kiedy papier zwiało z ławki w czasie rewizji. Zawsze byłem traktowany jako przestępca, nawet kiedy biegałem po parku sprawdzono mi telefon czy nie jest kradziony bo byłem w dresie...
Widze kurwa, że twoje życie to thug life i gangsta. Nie wiem człowieku, jak bardzo musisz mieć spierdolone życie, że na każdym rogu natrafiasz na policję. Co do sprawdzania telefonu, cieszę się że sprawdzają IMEI, dzięki temu odzyskałem swój telefon, co prawda po roku ale jednak
Ogólnie, kiedy w firmie pracownik coś spierdoli to idzie się do szefa, to samo jest kurwa z policją wy pierdoleni operatorzy kamer.
i te wszystkie nagrania to sa jego argumenty, ktore non stop sklada na policje, a oni non stop sie odwoluja!!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów