Ten koleś jest chyba z Legionowa i policja jego dręczy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hahah.... Baba jest babą zawsze...czy w mundurze czyb bez... pierdolnęła dwa razy fochem, odwróciła się na pięcie i odeszła.
A swoją drogą ten typ, to też niezły burak.
A swoją drogą ten typ, to też niezły burak.
To w sumie z czego on jest tak znany policji bo jakoś kolejny jego filmik a ja dalej nie wiem. Jakiś lokalny celebryta znany z bycia znanym czy ki chuj?
Póki co gość mnie wkurwia i śmiało mogę dać hipotezę ,że jest znany z wkurwiania.
Póki co gość mnie wkurwia i śmiało mogę dać hipotezę ,że jest znany z wkurwiania.
@kustoszpan jak by ciebie dzień w dzień tak policja męczyła to byś się zachował jak pierdolony Gandi
No i bardzo dobrze może spisać śmiecia czy mu się to podoba czy nie. Szkoda że policja nie ma możliwości zabijania takich elementów bez podawania przyczyn.
Znany jest z bycia idiotą niech się cieszy, że policjantka była cierpliwa, bo za sam pedalski głosik powinien siedzieć w areszcie.
@up komuna odchowała pewnie jeszcze za obowiązkową służbą wojskową dla wszystkich bo jak nie to rurkowce w grzywkach i pedały XD
Ciężko się stawić za którąś ze stron jeśli się nie zna szczegółów ale koleś ma niewyparzoną gębę.
Ten koleś to taki Emil Rau po speedzie, no i bierze się za wilków a nie za suki (czyt. straż miejską) Ale ma rację, jechać z kurwami.
Nie wiem o co chodzi nie komentuje...
panie rezyseze.. pan weźmie Nervosol od czasu do czasu, bo napierdalasz pan jak na fecie (stąd pewnie to postępowanie..)
pozatym dupeczka chetnie by poszła na kolacje, ale pomyslala, ze pan ją przegadasz
pozatym dupeczka chetnie by poszła na kolacje, ale pomyslala, ze pan ją przegadasz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów