📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:21
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:32
Dzięki polskiemu rządowi niedługo wszyscy będą "tankować" samym pistoletem, żeby nie zapomnieć jak wykonuje się tą czynność.
ja ostatnio na orlenie tankowałem po 15 minutach dopiero pomyslałem że na huj mam lac do pełna skoro dystrybutor zjebany. zalałem za 30 zł. ale wszystkie 6 mieli rozjebane. A gościu obok tira tankował to se kurwa lał cały dzień
-zalecane rozwiązanie - eksterminacja i utylizacja
-wnioski - stosowanie większej ilości pułapek na debili , w celu poprawy jakości życia .
-zalecane rozwiązanie - eksterminacja i utylizacja
-wnioski - stosowanie większej ilości pułapek na debili , w celu poprawy jakości życia .
XXI wiek kuwa, tankowanie wifi
W Polsce to by głodował po tym przez miesiąc.
Jaki debil. Pewnie używa też bezprzewodowego radia, telewizji, telefonu, latarki bez kabla do gniazdka....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów