18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
JADARO 2019-05-24, 5:22
A to gnida. Tyle dobra w kanał.

Gdyby Bóg nie stworzył orgazmu człowiek zajebał by się na śmierć.
Zgłoś
BundyR 2019-05-24, 5:32 92
kurwa a ta wiaderkiem chciała to zatrzymać... i niech mi która powie o tym równouprawnieniu
Zgłoś
mygyry 2019-05-24, 8:13 18
Pomysł z wiaderkiem rodem z kreskówek
Zgłoś
Zordonek 2019-05-24, 8:39
to jakieś chińskie badziewie to pewnie i tak skażone
Zgłoś
de_Sade 2019-05-24, 10:29 1
Ja pierdolę! Cywilizacyjne dobra wśród świń! Każdy rodak Jakuba Wędrowycza by tam ryj nadstawił, a ci spierdalają...

Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrować
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
Zgłoś
Beka_z_Lewaka 2019-05-24, 10:40
de_sade napisał/a:

Ja pierdolę! Cywilizacyjne dobra wśród świń! Każdy rodak Jakuba Wędrowycza by tam ryj nadstawił, a ci spierdalają...

Jakub Wędrowycz nigdy nie pił szczyn.
Zgłoś
Gamera 2019-05-24, 12:04
Ta laska z dzbankiem mnie rozwaliła. Co ona chciała zrobić.... HAHAHAHA
Zgłoś
kulawiec 2019-05-24, 12:34
Nikt jej nie powiedział, że piwo pije się z kufla a nie z wiadra? Hmm, a jakby tak najpierw zakręcili butlę z gazem, to może było by jednak nieco łatwiej zaszpuntować.
Zgłoś
Takafura 2019-05-24, 13:05
BundyR napisał/a:

kurwa a ta wiaderkiem chciała to zatrzymać... i niech mi która powie o tym równouprawnieniu

Jeszcze bardziej bezmyślne jest stanie w tej kałuży gdy obok są jakieś urządzenia pod napięciem...
Zgłoś
kolosasz 2019-05-24, 13:54
BundyR napisał/a:

W podłodze jest kratka ściekowa. Kobieta tym wiadrem chciała przekierować strumień tak, by nie zalewał
pomieszczenia.
I niech mi kto powie o przewadze intelektualnej męższczyzn nad kobietami...

No, przykro mi ale szach, mat

Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?

tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Zgłoś
Sonal 2019-05-24, 14:09
Ale tam musi jebać piwskiem... zapewne wszyscy menele się popłaczą.... ale meneli mi nie szkoda.... też jebią piwskiem... i szczochami...
Zgłoś
atbi 2019-05-24, 15:49
To nie harnaś to piwo
Zgłoś
solltys 2019-05-24, 16:40 2
@kolosasz Wystarczyło użyć mózgu aby wiedzieć że to się nie może udać i prędzej jej połamie łapę. A teraz wracaj pod pantofel.
Zgłoś
jbone 2019-05-24, 20:05 1
chuj z waszym wiaderkiem.oboje chcieli to zatrzymać ręką na początku:)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów