Ja pierdolę co ja oglądam
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
stworek już kurwa rok jesteś na sadolu i nie zauważyłeś że Pokryty nie jest tu mile widziany?
Koleś po prostu utrzymał się na fali i wykorzystał moment i zarabia. Już nie musi robić dobry filmików, żeby się utrzymać. Wystarczy, że wsadzi na koniec reklamę i puf! Pojawia się kaska na koncie.
Emulator, kilka romów, pad bez analogów i zabawa na resztę życia!
Jebana gruba świnia gwiazdorzy w tych programach jakby kurwa Gordonem Ramsay'em była.. Na gotowaniu zna się tak, że jej "ekskluzywne" restauracje wołają o pomstę do nieba... Następna gwiazdeczka tvn'u która robi karierę na gnojeniu ludzi za grube pieniądze.
Ona powinna się leczyć, Wiem może i mało się znam na kuchniach świata, ale bez przesady, jak by mi ktoś dawał żarcie za free to bym zjadł a ona wybrzydza kurwiszon. :]
Pokryte, adbustery i inne geslerowe - chujnia i ciemnota. Adbuster nie umie myć naczyń, pokryty to jak widać, a geslerowa? Błagam. Te restauracje powinni zamykać, bo co za debil wpuszcza rozkudłaną babę, żeby się nad garami pluła?! Zresztą jak już udowodniła wiele razy o zajebistym żarełku gówno wie i tylko "tłuszczyk z golonki" jej w głowie (i w dupie).
Niekryty kretyn... Robienie z siebie debila... a co ja sie bede o nim rozpisywal. Chce ktos piwo?
Ale chujówka
hehe ten motyw z dzikiem na talerzu mnie nawet rozbawił
Do pizzy dodaje sie surowe ważywa i pieką się wraz z pizzą! Cebula nie była surowa tylko upieczona razem z pizzą! Sssij suko!
deathless napisał/a:
ooo widze masa hejterow ktorzy przez cale zycie sprzed kompa nie wychodza. Koles ma pomysl realizuje go zarabia do piet mu niedorastacie pozdrawiam
Slaby trolling, musisz sie bardziej postarac dziecko drogie
Byłem u tej pizdy w knajpie w Łodzi, nie dość że nie smakuje jak u mamy to:
-drogo jak skurwysyn
-żarcie ohyda
-nawet o serwetki trzeba się prosić bo na stole nie ma
-obsługa to chyba pociotki i reszta rodzinki pojebów
-a napiwki wliczone w rachunek
A może ja kurwa nie chciałem dać napiwku bo połowę jebanego żarcia musiałem oddać gdyż nie dało się zeżreć...
Nawet wysrać było ciężko
Wielka Pani Magda jeździ Toyotą Yaris Verso jebana ma taki gust jaki smak...
"Jedzenie jak u mamy" Ale jej stara chujowo musiała gotować !!!
Bo to był burdel i tam się chodziło zamoczyć a nie jeść kurwa.
-drogo jak skurwysyn
-żarcie ohyda
-nawet o serwetki trzeba się prosić bo na stole nie ma
-obsługa to chyba pociotki i reszta rodzinki pojebów
-a napiwki wliczone w rachunek
A może ja kurwa nie chciałem dać napiwku bo połowę jebanego żarcia musiałem oddać gdyż nie dało się zeżreć...
Nawet wysrać było ciężko
Wielka Pani Magda jeździ Toyotą Yaris Verso jebana ma taki gust jaki smak...
"Jedzenie jak u mamy" Ale jej stara chujowo musiała gotować !!!
Cytat:
"Maczanka Gessler"
Bo to był burdel i tam się chodziło zamoczyć a nie jeść kurwa.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów