Ja pierdolę co ja oglądam
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Weź wyjdź z tym kurwiszonem na inny portal...
jeden woli córkę drugi teściową i chuj
jeden woli córkę drugi teściową i chuj
Podobno kopiuje jakiegoś anglojęzycznego vlogera i chociażby za ten polski brak pomysłu na siebie chuj mu w dupę!
jeszcze tego pedała tu brakowało.
Jestem z Krakowa i jakiś czas temu koło Rynku Głównego powstała knajpa "Maczanka Gessler". Smutek chuja. przetrwali trzy miesiące. niech się cała Gesslerowa schowa ze swoimi pomysłami na knajpy i restauracje bo nawet swojego interesu nie umie poprowadzić.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów