📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
@up
Stary nie bez poczucia humoru, ale mierzwisz mnie pierdoleniem, o którym nie masz zielonego pojęcia.
Akurat dystans do siebie i poczucie humoru mam ogromne, ale kręgi uznaję za sprawę arcypoważną.
Stary nie bez poczucia humoru, ale mierzwisz mnie pierdoleniem, o którym nie masz zielonego pojęcia.
Akurat dystans do siebie i poczucie humoru mam ogromne, ale kręgi uznaję za sprawę arcypoważną.
@glinglqnglowy glunglak
daj nr do dilera bo widze ze dobra czope masz
daj nr do dilera bo widze ze dobra czope masz
glinglqnglowy glunglak napisał/a:
@up
Ogarnij sie typie, bo nic nie "pie*dolilem" dodalem obrazek. Nic mnie nie obchodzi co ty uwazasz za poważne a co nie.
Bym się wkurwił jakby pod koniec śnieg zaczął padać!
glinglqnglowy glunglak napisał/a:
@up
Bumbelowe zapoznanie z tematem.
Obrazek
Wytłumacz to. Jeden z tysięcy, dziesiątków tysięcy.
Ale niech tylko udowodni, że to on. Wsadzi coś i zrobi, coś, że to on...
Spoko, może uwierzę.
Ale, uwaga, TO NIE JEST FAKE. Kto chce, poszuka i znajdzie. Kogoś pojebie, kogoś nie...
Obrazek
Przekaz jest już znany. Chodzi o wzór CD: 0-1-0-1 etc... Taka płyta CD w rozmiarze trzech linijek tekstu, dla bezmuzgów.
Kto chce, znajdzie...
Amen.
Pan sobie robi wzorki, dobry jest, nic ponad to.
o co chodzi ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów