📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwa, czyli jakaś nadzieja dla Suomi jest.
Niemieckie i francuskie pizdy do tego nie są zdolne.
Gnać bydło, niech spierdalają do swoich szałasów.
Niemieckie i francuskie pizdy do tego nie są zdolne.
Gnać bydło, niech spierdalają do swoich szałasów.
W sumie skoro Holandia ma policję holenderską. ...
To Finlandia mogłaby mieć finlenderską.
Skoro Finlandia ma fińską, to czemu Grenlandia nie ma greńskiej?
ogniem ich
Hranipex napisał/a:
W sumie skoro Holandia ma policję holenderską. ...
Nie holenderską tylko holandzką.
Gnać prawicowe, konserwatywne, religijne, islamskie bydło
Miejsce prawicowców jest na pustyni.
Miejsce prawicowców jest na pustyni.
Można się bawić? Można?
Jak dla mnie to sama egzystencja tego ścierwa, powinna być na świecie nielegalna.
Przyszli ze Szwecji?
Wiecie co. Patrząc na tren filmik. Wiecie co widzę? Jak KURWY z wysokich stołków dostają statystyki ze wszystkich "łapek w górę, piwek, kutasów, przekopów" i zacieszają swoje świńskie ryje! Im nie chodzi o to żeby kilku tysiącom "imigrantó/uchodzców/terrorystów/socjalnych-szczórów zrobić DOBRZE! Im chodzi żeby stworzyć "komórki zapalne" - patrz co się dzieje w Europie, ostatnie wydażenia gwałt i pobicie na Polakach, przejażdżki samochodami po centrach handlowych, deptakach... A później zaogniać i coraz to bardziej podkręcać atmosferę! Nie widzicie tego? Chcą żeby ludzie wypiwrdolili się masowo na ulicę! Co wtedy zrobią? Pies ich matką wie! Może zapierdolą jakiegoś virusa[biochemiczną broń - ząbiaki. Choć obserwując ludzi oglądających TV ... ehhhh] A może w końcu odpierdolą teatr montowany od już jakiś 10 lat a może i dłużej pod nazwą BLUEBEAM. I nadejdzie żydzi pejsaty memłacz by nas wszystkich sądzić?
Pożyjemy zobaczymy.
Pożyjemy zobaczymy.
@Basia_Stańczyk
Jedyne co chcą te pseudolewicowe kutasy zrobić to:
a) rozchulać nastroje nacjonalistyczne w Europie w celu wzmocnienia prawackich oszołomów.
b) jeśli opcja a) zawiedzie to zalać Europę falą prawicowego, konserwatywnego, religijnego, islamskiego gówna z pustyni i powrócić do feudalnego systemu zarządzania bydłem na kontynencie Europejskim.
Co kolwiek by nie było, zawsze chodzi o trzy rzeczy - odebrać wolność i pieniądze oraz zmienić Europę w prawacki feudalny tygiel
Jedyne co chcą te pseudolewicowe kutasy zrobić to:
a) rozchulać nastroje nacjonalistyczne w Europie w celu wzmocnienia prawackich oszołomów.
b) jeśli opcja a) zawiedzie to zalać Europę falą prawicowego, konserwatywnego, religijnego, islamskiego gówna z pustyni i powrócić do feudalnego systemu zarządzania bydłem na kontynencie Europejskim.
Co kolwiek by nie było, zawsze chodzi o trzy rzeczy - odebrać wolność i pieniądze oraz zmienić Europę w prawacki feudalny tygiel
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów