Ktoś kto by opublikował na fb takie coś w UK mógłby trafić do więzienia nawet na 2 lata albo wg. nowych przepisów mógłby zostać wydalony z UK.
Ktoś kto by opublikował na fb takie coś w UK mógłby trafić do więzienia nawet na 2 lata albo wg. nowych przepisów mógłby zostać wydalony z UK.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak z dziesiątek opublikowanych zdjęć skazanych wybierasz tych najładniejszych żeby zrobić z nich ofiary systemu, to jak się to nazywa?
MANIPULACJA.
No to ja zrobię to samo, tylko w drugą stronę:
I uwaga: takich też skazano! Niemożliwe, co? Przecież tylko białych prześladują.
@: Ja pierdole. I gdzie ich by mieli deportować? 🤦🏻♂️ Wiesz co to znaczy deportacja?
Ogólnie mam to w dupie, ale pewno do ciebie, skoro tak bardzo cię to interesuje.
Nic nie jest istotne z wyjątkiem tego, że żadna ciapata menda nie powinna przekroczyć granicy Europy. Kumasz to kurwa?
@
Jak z dziesiątek opublikowanych zdjęć skazanych wybierasz tych najładniejszych żeby zrobić z nich ofiary systemu, to jak się to nazywa?
MANIPULACJA.
I uwaga: takich też skazano! Niemożliwe, co? Przecież tylko białych prześladują.
taaa mniapulacja, jak to jest ze jest minimum 100 do 1 filmu gdzie ciapaci gwałcą mordują dźgają kradną i jeden raz na pół roku filmik czy artykuł ze brytole coś odjebali, a ty stawiasz tych i tych na równi xD ale trzeba mieć łeb zesrany lewactwem i tvn-em zeby nadal bronić ciapatych po tym co imigranci odpierdalają w kazdym kraju Eu gdzie jest ich za duzo ) lewactwo to nie uleczalna choroba i jak w jakimś kraju uznają to za chorobę psychiczną to w 20 lat bedzie to najbogatszy kraj na swiecie.
Do Polszy 😆
oni nie potrafią deportować kryminalistów i morderców a co dopiero gościa co sobie na fb coś napisze
Przecież tu widać celowe działanie w celu rozpętania konfliktu wewnętrznego, który posłuży do wprowadzenia zamordyzmu jak za Covidu
@
MANIPULACJA.
Ta ? To wyjaśnij mi kolego czemu pod filmikami kanału ,,BBC'' wyłącznie z protestów sekcja komentarzy jest wyłączona ? Wiesz jednego szpiega rosysjkiego już złapano ostatnio ,odziwo też lubiał w sieci siać lewackie ideologie i propagande.
@
MANIPULACJA.
Ale osobiście to sie nie dziwi reakcji angoli na to wszystko, od lat czarne i ciapackie dzieci i dorosli w UK lataja z kosami i sie dzgają i leją , są strefy gdzie tydzień sie zaczyna dzgnięciem i kończy dzgnięciem .Zamieniając przy tym normalne i cywilizowane panśtwo w afryke albo bliski wschód.Może i w Polsce mamy patole, ale zdecydowanie wole swoją patole na swoim podwórku niż cudzą. Po za tym żyjąc w obydwóch tych państwach to zdecydowanie czuje się bezpieczniej w Polsce.
Kurwa, tam jest potrzebny Oświęcim, tylko dla ciapatych .
A po co im jedno z polskich miast leżące w małololsce?🤷♂️
Ta ? To wyjaśnij mi kolego czemu pod filmikami kanału ,,BBC'' wyłącznie z protestów sekcja komentarzy jest wyłączona ? Wiesz jednego szpiega rosysjkiego już złapano ostatnio ,odziwo też lubiał w sieci siać lewackie ideologie i propagande.
A kto powiedział, że akurat tam komentarze MUSZĄ być włączone? Można komentować w stu innych miejscach, choćby na Twitterze. Na tym polega pluralizm i wolność wypowiedzi. Że masz gdzie komentować.
[ Dodano 2024-08-10, 22:24 ]
Może i w Polsce mamy patole, ale zdecydowanie wole swoją patole na swoim podwórku niż cudzą. Po za tym żyjąc w obydwóch tych państwach to zdecydowanie czuje się bezpieczniej w Polsce.
A może lepiej żeby nie było żadnych patusów? Ani swojskich, ani importowanych.
A ja jeżdżę po całym UK i jakoś nigdzie nie czuję się zagrożony. Ganiał cię ktoś z nożem? Może to poczucie zagrożenia jest tylko twojej w głowie?
Jedyne miejsce na świecie, gdzie czułem się zagrożony to centralne San Francisco po zmroku bo oprócz bezdomnych ćpunów nikt tam o tej porze pieszo nie chodzi. I akurat większość z nich to biali, wyobraź to sobie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów