Grupa lekarzy i inżynierów liczyła na miły, łatwy i przyjemny transfer przez granicę, niestety coś poszło nie tak
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przecież dostali się w końcowym rozrachunku do grecji. Zaraz spier.. z ośrodka i dalej na zachód polecą ubogacać.
Powinni ich Grecy wyruchać to już by kurwa więcej żadna jebana Ciapata pizda się to do europy nie pchała
Swoją drogą nieźle tam musiało walić spoconymi pachami i dupskiem...
"Uchodźcy przechodzą na chrześcijaństwo, twierdząc, że to lepsza religia." - Wybiórcza
W końcu zapełnia się kościoły
W końcu zapełnia się kościoły
Przysłowiowy płot?
====================
Na świętej Doroty ma być śniega (!) nad płoty.
Po św. Agacie wyschnie bielizna na płocie.
Baba bez chłopa – jak chałupa bez płota.
Pierwsze koty za płoty.
Samotny jak kołek w płocie.
Stare psisko dobre, jak leży pod płotem.
Słowo się rzekło, kobyłka u płota.
====================
Autor to kolejny członek?
Goralenvolku?
====================
Na świętej Doroty ma być śniega (!) nad płoty.
Po św. Agacie wyschnie bielizna na płocie.
Baba bez chłopa – jak chałupa bez płota.
Pierwsze koty za płoty.
Samotny jak kołek w płocie.
Stare psisko dobre, jak leży pod płotem.
Słowo się rzekło, kobyłka u płota.
====================
Autor to kolejny członek?
Goralenvolku?
sothis napisał/a:
Gdzie jest parada równości gdy jej potrzeba?
Bezpieczni w swoich domkach, które im zasponorowaliście, radują się, że jakiś debil głosi, iż są potrzebni.
Maculata napisał/a:
Bezpieczni w swoich domkach, które im zasponorowaliście, radują się, że jakiś debil głosi, iż są potrzebni.
Spoko, nie musisz dziękować za to, że dzięki mnie mass gdzie mieszkać z kolegami
BTW nie lubię kryptopedałów, ale kryptodebili nie lubię jeszcze bardziej. Cieszy mnie, że nie ma powodów żebym Cię nie lubił
oni poprostu przygotowuja ich na wycieczke do zachodniej europy. bez ubran bedzie im latwiej gwalcic
ONZ - kolejni odklejeńcy! do samolotu i z powrotem do ich ojczyzny! szybciej, taniej, bezpieczniej!
Wesoła historia ze smutnym zakończeniem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów