18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
kurczaku 2012-06-26, 11:46
to wpadnijcie do łodzi, zobaczycie porobione stare hondy, corsy, golfy, ibizy i bmw startujące bez problemu z subaru itp ...
Zgłoś
AngryCow 2012-06-26, 11:52
akrobatyczny daniel napisał/a:

@dzordze zapraszam do Torunia w każdy piątkowy wieczór Albo przejedź się przez Inowrocław w jakikolwiek ładny wieczór, na bank spotkasz kogoś chętnego na ćwiarę

Niestety przez głupie normy unijne nie sprzedają już ćwiartek, tylko 200ml. W takim wypadku tylko połówka ma tutaj jakiś sens
Zgłoś
marcinsud 2012-06-26, 11:54
@Roszp Swego czasu najszybsze auto na 1/4 mili w polsce to było kombi, jakieś audi, ale nie pamiętam dokładnie, ale z tego co pamiętam zdecydowało to, że wersja kombi miała lepszy współczynnik oporu powietrza.

Jak ktoś nie wierzy, że kombi lepsze to tu link
autokult.pl/2012/02/10/podstawy-aerodynamiki-pojazdow-cz-2-jak-typ-nad...
Zgłoś
S................n 2012-06-26, 11:55 2
Polactwo widzę się odezwało.
Pierwsze primo jest to rozpoczęcie sezonu z 2008 roku - ustawka, ale wcale nie legalna. Tego typu rozpoczęcie z pierdolnięciem jest co roku, ale co roku są coraz większe problemy bo przyjeżdża za dużo osób (ten powie jednemu koledze, kolega dwóm innym itd.) i nie ma żadnego ścigania. Z roku na rok pojawiają się coraz szybsze auta, ale ich właściciele mają za dużo oleju w głowie, żeby ścigać się w takim tłumie, a kibiców nie potrzebują bo to nie "Szybcy i Wściekli". A przyjeżdżają auta znane z legalnych zawodów na ćwierć mili, które do setki rozpędzają się w niewiele ponad 3 sekundy i byłoby naprawdę niebezpiecznym dopierdalać tym gdzie tylko popadnie, a właściciele (o 25-latkach zapomnijcie) zdają sobie z tego sprawę.

Druga sprawa. Ktoś wspomniał o 'pedale' dającym sygnał do startu. Znasz go? Pewnie myślisz, że nie. Ale koleś przewinął się niedawno na sadolu i wszyscy mu jakoś kibicowali, kiedy na Moscow Unlim 500+ leciał swoim GT-Rem.

I zamknijcie mordy jeśli nie znacie tych ludzi bo wielu z tych widocznych na tym filmie to ludzie ze sceny legalnych wyścigów 1/4 mili, lub obecnie środowiska driftingowego, którym może niejednokrotnie kibicowaliście, a tutaj nazywacie ich "mistrzami prostej".

Ostatnie zdanie co do filmu. Zmontowany był on w 2008 roku i była to jedna z pierwszych tak profi zrealizowanych produkcji w temacie streetracingu w PL. Na tyle dobrze, że była na głównej stronie streetfire.net przez jakiś czas z polecenia właściciela serwisu, który tak polubił ten film. Gwoli ścisłości - główna na streetfire.net to nie to samo co na sadolu...
Zgłoś
NWC 2012-06-26, 11:57
Jak ktoś wyżej pisał, wyścigi są wszędzie, nawet w moim mieście coś czasem jest

@Roszp
To kombi to Audi S4 jeśli nie jest porobione w silniku - a napewno jest to i tak seryjnie ma 265 koni

Prawdziwy mężczyzna jest w stanie zarobić więcej pieniędzy niż jego kobieta jest w stanie wydać...
Zgłoś
Ronoaro 2012-06-26, 11:59 1
michy napisał/a:

ta arabska muzyka na początku zaprawdę chujowa, ale jakie wyścigi taka muzyka

Licz się się ze słowami, ten kawałek to "Hunger" Hansa Zimmera z soundtracka "Black Hawk Down" więc może trochę szcunku dla muzyki która nie składa się z dwóch dźwięków na przemian oraz gibających się murzynów.

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
S................n 2012-06-26, 12:03
marcinsud napisał/a:

@Roszp Swego czasu najszybsze auto na 1/4 mili w polsce to było kombi, jakieś audi, ale nie pamiętam dokładnie, ale z tego co pamiętam zdecydowało to, że wersja kombi miała lepszy współczynnik oporu powietrza.

Jak ktoś nie wierzy, że kombi lepsze to tu link
autokult.pl/2012/02/10/podstawy-aerodynamiki-pojazdow-cz-2-jak-typ-nad...

Dokładnie Audi S4 Arka Oziębło (prezesa SSS). Tyle że ono było w kombi akurat dlatego, że po prostu takim autem dysponował Pod koniec kariery tego auta na silniku było coś nieco ponad 900 KM.
Zgłoś
lazzzy1000 2012-06-26, 12:28
prawie jak w Japonii - nie, prawie jak w Rosji - nie. To tylko Warszawa !
Zgłoś
kenq 2012-06-26, 12:29 1
pakicito napisał/a:

tylko, że tu mamy do czynienia z dziećmi bogatych rodziców (widać po samochodach) a w Japonii kupują za grosze samochód i sami tuningują

Widać że gówno wiesz i nikogo nie znasz kto bierze udział w takich akcjach, więc te swoje domysły zachowaj dla siebie.
Niektórzy mają łeb na karku i potrafią się dobrze zakręcić w życiu, zamiast spędzać całego dnia na sadisticu itp.
Zgłoś
ZiomZaZiomem 2012-06-26, 12:40
A wracając do spraw kombi to każde kombi jest w chuj lepsze od BMW , którym jeżdżą same wieśniaki

PS . Swego czasu to autko wymiatało na 1/4 mili . Był tylko jeden wielki problem - trakcja przy starcie ;] Ale to była cena tych wszystkich kucy pod maską .

moto.wp.pl/kat,93874,title,Najszybsza-w-Polsce-Toyota-Supra-Turbo,wid,...
Zgłoś
J................n 2012-06-26, 13:08
pakicito napisał/a:

tylko, że tu mamy do czynienia z dziećmi bogatych rodziców (widać po samochodach) a w Japonii kupują za grosze samochód i sami tuningują

Byłeś w Japonii? No właśnie. A ja... znam kogoś kto był. I chuja wiesz czy sami tuningują czy nie, bo swoją wiedzę czerpiesz z nfsa oraz szybkich i wściekłych.
Zgłoś
bania88 2012-06-26, 13:08
Czy kazdy koles w lepszej furze musi miec bogatego tatusia?
Zgłoś
RAPE 2012-06-26, 13:23
pakicito napisał/a:

ja tam nie mam na co narzekać, ale wskaż mi gościa przed 25. rokiem życia, którego z własnej kasy stać na Corvette albo SLa Amg i m3 e92; i tylko 3 zauważyłem przewijając a ile jest w całym filmiku? więc nie pierdol głupot, bo nie mówię tu o 10-letnich furach, których jest mało w filmiku i na które ziomki faktycznie wydają całą kasę

A co w tym dziwnego że kogoś stać? Mam kilku znajomych którzy są w wieku 20-25 i jeżdżą nową m5 (4xx km), Audi R8, czy nawet Murcielago. I wszyscy dorobili się sami siedząc przed komputerem (np. tworząc serwisy które często odwiedzacie), także pierdolenie o bogatych rodzicach jest śmieszne.

Sam mam mocno dłubnięty (drugi) samochód który wciąga nosem te śmieszne subaryny i mam mniej niż 28 lat. Nie dostałem od rodziców nawet złotówki odkąd skończyłem 18lat. Można? Można i chuj.
Zgłoś
ganji 2012-06-26, 13:24
B U I L T N O T B O U G H T na tym polega różnica między bogatymi dziećmi prezesów a japońcami, czy prawdziwymi driverami.
Zgłoś
mcmt 2012-06-26, 13:37 1
ZiomZaZiomem napisał/a:

A wracając do spraw kombi to każde kombi jest w chuj lepsze od BMW , którym jeżdżą same wieśniaki

Głupota nie boli... ale ksenofobia wkurwia.

4.8L V8
BMW Klub Polska member
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów