📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Lepiej takim kijem dostać niż gumową pałą...
Mieliśmy podobne otrzęsiny w internacie tylko zamiast pałek okładali nas ręcznikami... kiedyś to było
Czy każdy odnajdzie swoją parę kapci i kiedy? Za rok może dwa przez krawężnik uliczny powrócą kapcie do właścicieli.
Niech sobie siedzą i kurwa jeden na drugim albo żywą piramidę niech ułożą, ważne żeby po tych ich rytuałach nie przemieszczali się za granicę. Takie zgromadzenie dobrze im zrobi
kto ci buty ukradł
Ludobójstwo! Wszyscy klapki pogubili
I kurwa muslimy nie są w stanie zrozumieć, żeby się nie gromadzić, tylko wypinają dupy na środku ulicy... Banda podludzi...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów