📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
te baty to za nielegalny handel butami ?
W chój ofiar śmiertelnych.
Idźcie do domów. A oni nie mają domów bo są hindusami
-Ernest Hemingway
Co tu sie odpierdala czemu siedza jeden na drugim wtf
Ciekawe, że jak się napierdala hindusa kijem, to wypadają z niego klapki. Może to jakaś miejska gra, a klapki to itemy?
Smutne to
Niedługo w PL i innych krajach europejskich. Już szykują przepisy. Dopiero wtedy będziecie się durnie śmiali.
Najwidoczniej innego sposobu nie ma na bande debili jak słownie nie dociera jak do normalnego no to trzeba jak do zwierząt czyli siła
Krótki kijek też może być dobry, ale z ołowianym przedłużeniem.
mi się tak skojarzyło z przepędzaniem szczurów, lekko nie chętnie, ale pod naciskiem ustępują... i powrócą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów