📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szybciutko zwinęli cały nielegalny proceder
~angel kolejny raz mnie zaskakujesz:) Włączam filmik, spodziewam się wpierdolu przy pomocy policji, tudzież większych darmozjadów i debili ze straży miejskiej...a tu taka niespodziewajka:D Wiem, może się powtarzam, ale już za sam efekt zaskoczenia stawiam piwo:D
Ale mu dojebali
za takie akcje powinno sie siedziec jak za morderstwo z premedytacja. Nie umiesz jezdzic, won do autobusu. Nie lubisz autobusow, won do wiezienia. Za mordy takich patalachow, a nie spuszczac sie nad nimi...
Minęła 18 trzeba sie zwijać.
to był wysłany ekspres z tupolewa po zimny napoik dla kaczuszki jak podjechali taki i wrócili tupolewa w smoleńsku borowcy rozbili
To się nazywa wjazd na pełnej kurwie
Tak szybko dzis upadają małe przedsiębiorstwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów